Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!

romana

dedo-vsevedo
Mám 31 rokov a problematickú pleť od puberty. Vyskúšala som už hádam všetko. AHA kyseliny, chem. peeling, mikrodemabráziu, liečbu u kožnej... ale nič. Chvíľu sa mi aj zdá, že lepšie, ale po čase akoby si pleť na daný krém zvykla a je to o tom istom. Moja pleť je hrbolkatá, mám také drobné podkožné vyrážky, ktoré nie sú zapálené, idú ľahko vytlačiť, ale na druhý deň po vytlačení sú tam zas. Póry sú rozšírené, mám aj početné jazvičky. Tie mi ostali po období po pôrode. Vtedy som mala hrozné hlboké zápaly, uzly aj po chrbte. Nakoľko som kojila, mala som len antibiotiká v krémoch. Neskôr sa to upravilo, ale nie až tak celkom. Stravujem sa zdravo, o pleť sa starám, momentálne používam zelenú radu od Oriflame Balance. Prosím poraď. Možno niečo zvnútra aj zvonka. Vopred ďakujem.

ku@bo

dneska som si bol kupit to detske mydlo... kupil som si nejake Bubchen za 51sk.... je napisane ze mierne a jemne,s prirodne ucinnymi zlozkami,s harmancekom. Velmi jemne mydlo na cistenie a starostlivost o krehku pokozku dietata... a v ingredienciach je napisane Parfum...neuskodi to?

shagya

jancecka..tn krem kludne pouzivaj...a samozrejme sa namaluj sak to je jasne..len sa kazdy vecer poriadne odlic a dokladne vycisti plet..

jancecka

dedo vsevedo
ok, detské mydlo, mám už doma, ale ako nemám používať inú kozmetiku?? ja sa musím pred nanesením makeupu nakrémovať, lebo by sa mi porobili malilinké šupinky na nose a okolo úst, alebo vôbec sa nemalovať? To by som nemohla ani do práce D:

tea tree olejcek

Lizanka pls napisss, alebo aj niekto iny, kto ma s tym skusenosti.. Moja tvar sa lupe a vyzera to, ako keby som sa niekde spalil! Dufam, ze nezostanu jazvy!! Pls pomoztee!