Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!

lizanka

tea tree olejcek: ja som tu dermatitidu mala, prehnala som to s cajovnikovym olejom, tie vyrazky vyzerali rovnako ako akne, ale bolo toho viac. olej neried, ale pouzivaj koncentrovany s tym, ze sa budes drzat hesla "menej je viac", ja som ho tam totiz bryzgala privela naraz. a ho nepouzivaj kazdy den.

tea tree olejcek

dedo, este pred tym, nez si napisal, ze Tea tree oil v 100% koncentracii sa nema rozotierat na celu tvar, som si to rozotrel:) co je to ta dermatitida? ja som sa akurat tak, zacal supat iba na niektorych miestach a to poriadne, ale zmizli mi tam tie vyrazky... ak ta dermatitida je to "supanie", ako by som to mohol zahojit? nejaky hydratacny krem?alebo co? dakujem.

fiona

čo myslite, ked sa mi akne robi stale asi polroka len na jednom mieste na tvari a to na pravom lici v dolnej časti. Inak na ostatnej tvari nemam jedinu vyrazku, len tu a ani za nič sa toho neviem zbavit, jedno sa zahoji, vyhodi sa mi druhe. môže to suvisieť s nejakym orgánom?

ZyxerkA

ku@bo sirove mydlo pomaha, ako povedal vsevedo, vysusuje, nakolko posobi na zaklade vysusenia a obsahuje kysle Ph. no s obycajnym kozmetickym mydlom skor pleti uskodis, ako pomozes, nakolko jeho zlozenie na plet posobi agresivne. kazdopadne KAZDE mydlo plet vysusuje.. ak uz ale chces silou mocou pouzit mydlo, pouzi DETSKE mydlo, alebo mydlo s obsahom hydratacneho kremu, a po pouziti si plet vzdy natri hydratacnym kremom ktory nedrazdi pokozku a neupchava pory.

a ak sa pre toto mydlo rozhodnes, aplikovat ho treba minimalne 1 krat denne- vecer.

v niektorych pripadoch ale staci upravit svoj jedalny listok, a akne zmizne samo.. z potravin vylucit hlavne mliecne vyrobky, maso, atd, a jest stravu bohatu na mineraly, vitaminy, vitamin B, morske plody..

vyborna na plet je drožďová maska- zmiesat drozdie s troskou vody aby vzunikla kasicka, aplikovat na tvar, a nehat 15 minut posobit, plet bude hydratovana, a vididitelne hladsia a cistejsia, vdaka vitaminu B

dedo_vsevedo

akneeeee
Pravdepodobne Vas partner ma akne od toho.Skusali ste velmi vela kombinacii a tym sa pokozka porusila.Partner nech vyskusa obycajne mydlo,nech inu kozmetiku na tvar vobec nepouziva-najma na holenie,vacsina znaciek na holenie je agresivna a tym sposobuje akne.-mam vyskusane na sebe.Vzdy som skusal vselijake znacky na holenie ale na kazdu som bol alergicky a skoncil som pri obycajnom mydle.Takze ja len odporucam.

dedo_vsevedo

Dobry vecer!
Sirove mydlo pomaha no az prilis vysusuje,skuste radsej obycajne mydlo(malo parfumovane,alebo vobec).Menej vysusuje a pokozka sa od neho natolko neodlupuje.

akneeeee

Ahoj, mam priatela ktorý ma uz 27 rokov a stale akne, skusali sme uz vsetko a nic nepomaha. dedko vsevedko, co povies na tento pripad?

ZyxerkA

ospravedlnujem sa za spam-

mimochodom, zlaty moj, ja som vobec nenarazala na Tvoj nick, ale na Tvoje prispevky.. je mi absolutne jedno aky ma clovek nick, pokial neobsahuje vulgarizmy, alebo na niekoho neutoci.. kazdy ma nick podla svojej chuti alebo podla toho, ako ho priatelia volaju, nakolko nick je v preklade prezyvka.
ide len a len o Tvoje prispevky a vyjadrovanie, nic ine, takze nechapem, naco si tu zacal rozoberat nicky... =;)