Nakolko vidim kolko roznych tem tu uz vznika o akne,rozhodol som sa ze zalozim tuto v ktorej sa Vam pokusim pomoct zbavit sa akne.Takze mi pokojne davajte otazky na ktore sa Vam pokusim odborne odpovedat,len prosim nezakladajte nove temy o tom istom.Dakujem.
Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!
dedkovsevedko ty mi neodpises????!!!
okejtak mi porad co mam robit ked sa mi stale a hlavne ked mam dostat menzes robia vyrasky po brade a kolo ust...uz som si to liecila aj cez dermatologicku ale akosi nic nefunguje nemoze to mat s niecim spojitost ked stale len prave na tejto oblasti?
Mám akné na brade, keď odmyslím drobné čierne bodky mám celkom peknú pleť, skúsila som rôzne nechtíkové maste, potieram si nechtíkovým čajom, mastila som si aj s mastičkou Locoid lipocream, brala som aj Dermabion, ale nič nepomáha tak ako by malo. A keď sa mi to vyoberá zostanú mi fľaky. Viem, mala by som ísť ku kožnej, ale myslím si, že by som sa tam iba vyčakala a takisto by mi predpísala nejakú mastičku, za ktorú sa samozrejme dopláca. Háčik je v tom, že všetko mi pomohlo iba nakrátko, a o chvíľu mám to na brade späť. Čo by si mi poradil, milý dedo vševedo ? Dá sa kúpiť Roacutan, či ako sa to volá bez predpisu ? Chcela by som ho vyskúšať. Ďakujem za odpoveď.
čaute mna zas trápia uzavreté komedóny.nevedeli by ste mi na to niečo poradit???
dedo_vsevedo: vysadit ovocie a zeleninu na 2tyzdne? ale ved to je ta najvacsia hlupost aku som tu citala...
radsej si skuste zistit na co ste presne alergicka. ked uz chcete nieco vysadzovat, nahradte ovocie zeleninkou, ta neobsahuje tolko alergenov. ale takyto recept si urcite neberte k srdcu..:-)
fiona: hovori sa ze akne moze signalizovat nejaku vnutornu chorobu. vyrazky na cele znamenaju napr.zaludocne problemy, vyrasky pri brade zenske problemy. skus zistit pricinu tvorby vyrazok, zacat s liecbou z vnutra. samozrejme velmi dolezite je pouzivat kozmetiku pre tvoj dany typ pleti. keby clovek s mastnou pletou pouzival krem na mastnu plet, narobil by viac sarapaty ako mal:-) inak identifikacia pleti je dost zlozita, nakolko niekto si mysli ze ked sa viac poti na tvari(pritom tam moze mat len viac potnych zliaz a nesauvisi to s typom pleti), musi mat automaticky mastnu plet... a tak nasadi zly krem:-)velmi dobre je dat si diagnostikovat plet.
Prepacte za duplitkat!