Uľaviť si? neuľaviť

Príspevok v téme: Uľaviť si? neuľaviť
muneca_brava

ahojte
mozem poprosti vase nazory, nie hanenia,len nazory :(

moj frajir, ma problemy s naduvanim, dakedy sa pri mne drzal a vobec si neulavil,hanbil sa,
ale dnes - si prdne aj ked spolu jeme :(
alebo ked sexujeme :(
uz som to nevydrzala a povedala som mu,ze je to drze, hnusne, nechutne..

on sa ospravedlnuje, ze on za to nemoze, ale ze ked si neulavi, tak ho boli strasne brucho a ma pocit,ze ho roztrhne..

ale ja, keby sa mi chcelo akokolvek - prdnut si- pri sexe,ani pri jedle to neurobim..

on ma ete nepocul ulavit si..

mam pocit,ze sme z inych svetov.. :(

mozete len napisat,ci:
1.si ulavujete pri jedle s milovanou osobou???

2.si ulavujete pri sexe s milovanou osobou???

lebo neviem,ci je to normalne, ale iba mne sa to zda hnusne a drze,
alebo je to vazne hnusne a drze/ako prasce v chlieve..a moj frajir sa nevie slusne spravat..

nekritizujte prosim,len poradte..

zdenka

ja viem ze sa prdy tvoria v hrubom creve ALE: ked on vypil ten pripravok, tak sa mu netvorili, teda v zaludku uz mal predispoziciu aby sa netvorili, pretoze, o,co zjedol, napr, povedzme fazulu, tak z nej sa uz v zaludku naviazali tie metanove zlozky a tie sa potom vo forme tekutiny vylucili. Ved nech sa k tomu vyjadri odbornik, mozno sa ja mylim, prepacte, len hladam rozumne vysvetlenie

marfuška anjelik

A najhoršie je,ak si chceš uľaviť niekde bokom,pustíš a "blato na hrisku..." ako sa povie...hotová pohroma...

budiska

Ja som raz vstupila do psieho hovna a ponahlala som sa do skoly, len tak na travniku som si utrela botu. Celu triedu som zasmradila, ludia sa na mna divne pozerali a cudne sa chovali a ja som vedela preco. Co som mala bosa chodit? Neslo to ani zmyt, myslim ten smrad :-(

jasminella

Môj priateľ bol raz niekde na nejakom priateľskom tenisovom zápase a neudržal to a pustil. Bol tam s nimi jeden angličan a priateľ to na neho začal zvalovať..normálne nahlas hovoril že fuuuj to bol on..to je sila...No a keď bolo už po zápase a boli na nejakom after večierku tak vždy keď si chcel prdnúť tak išiel za tým angličanom a prdol si pri ňom...Ostatní sa samozrejme pozoršovali ako si to ten angličan dovoluje stále smradiť... :-D

zdenka

Ano, proste ho vymocil, pretoze tie plyny sa este pocas traviaceho procesu zmenili na sucast mocu, ja neviem ako to funguje, on to mal zo zahranicia, neklamem, mozno to funguje inak ako som vysvetlila, ale vraj neprdel cele dni ale nadmerne mocil, vraj to ale nie je zdrave, moze sa to asi len z casu na cas, ked idete na odovzdavanie oscarov a tak:)