Uľaviť si? neuľaviť

Príspevok v téme: Uľaviť si? neuľaviť
muneca_brava

ahojte
mozem poprosti vase nazory, nie hanenia,len nazory :(

moj frajir, ma problemy s naduvanim, dakedy sa pri mne drzal a vobec si neulavil,hanbil sa,
ale dnes - si prdne aj ked spolu jeme :(
alebo ked sexujeme :(
uz som to nevydrzala a povedala som mu,ze je to drze, hnusne, nechutne..

on sa ospravedlnuje, ze on za to nemoze, ale ze ked si neulavi, tak ho boli strasne brucho a ma pocit,ze ho roztrhne..

ale ja, keby sa mi chcelo akokolvek - prdnut si- pri sexe,ani pri jedle to neurobim..

on ma ete nepocul ulavit si..

mam pocit,ze sme z inych svetov.. :(

mozete len napisat,ci:
1.si ulavujete pri jedle s milovanou osobou???

2.si ulavujete pri sexe s milovanou osobou???

lebo neviem,ci je to normalne, ale iba mne sa to zda hnusne a drze,
alebo je to vazne hnusne a drze/ako prasce v chlieve..a moj frajir sa nevie slusne spravat..

nekritizujte prosim,len poradte..

zdenka

Ja som s priatelom uz dva roky a neprdime pred sebou, proste sa to ani neprebera tato tema, nie zeby to bolo tabu, ale nie je to treba, rovnako ako sa nerozpravame o tom, aku mame stolicu. No stane sa, ze ked zaspavam, vacsinou skor ako on, tak mozno aj cosi ujde, ale ved co. ked treba, ulavim si v inej miestnosti, alebo na WC. Pri jedeni a intimnostiach je to podla mna nechutne, ved to oslabuje aj city aj pocit vzrusujúckosti toho druheho. je veru dolezite co sa je, nielen strukoviny ako sa vravi, toto sposobuju, aj niektora zelenina a ovocie, jablka, biele pecivo a mineralky.fakt sa to da odstranit. jednej mojej kamaratky otec mal dolezitu viacdnovu schodzu s cudzincami nejakymi vaznymi a proste on bral nejaky liek udajne, ktory branil prdom, Namiesto toho tie plyny proste vymocil. co je na tom pravda, vie len on:)

marfuška anjelik

No,ani by som nepovedala,že zo zeleniny je veľa hluku a málo smradu...skôr naopak. Ale je pravda,záleží od toho,aká je tá zelenina.Taká fazuľa,karfiol...z ovocia hrušky,slivky...hrôza...nevydržíš sama pri sebe ha ha

nazor

no ja mam problem s naduvanim a keby som si neulavila ked to pride,tak na dobru hodinu mam o riadne krce postarane.ale samozrejme neprdim kade chodim.A mimochodom,prd sa da ovplyvnit-da sa aj potichu.

gemerka

Raz ked som na strednej odpovedala pred tabulou, strasne ma naduvalo z nejakeho jedla a pustila som to tam vsetko von. Strasny smrad, najhorsie vsak bolo ze vedla mna odpovedal moj spoluziak ktoreho som neskutocne milovala no nikdy som sa s nim nerozpravala. Teraz po 8 rokoch sme snubenci :-) Nikdy nezabudnem na tuto prihodu, ked sa aj on aj ucitelka tvarili... ze to co je za smrad

marfuška anjelik

Prdieť je ľudské,nedám si bok vyvaliť. A ani partner. Ale zásadne nie pri jedle,ani pri sexe. Ak sa dá,tak si idem uľaviť mimo neho,ak nie,tak aj pred ním.A čo...sme doma.

kretuska

Ja som raz odpadla v autobuse a vsetky bioplyny zo mna vysli, zamorila som cely autobus, polka dediny to citila. :-(

simoona

Ja ked som bola v pokrocilom stadiu tehotenstva, manzel aj s jeho rodicmi ma viezli v aute na kontrolu. Kad som vystupovala z auta, taku hlasnu a dlhu som si prdla, ze kazdy to pocul. Som bola cervena jak paprika.