Uľaviť si? neuľaviť

Príspevok v téme: Uľaviť si? neuľaviť
muneca_brava

ahojte
mozem poprosti vase nazory, nie hanenia,len nazory :(

moj frajir, ma problemy s naduvanim, dakedy sa pri mne drzal a vobec si neulavil,hanbil sa,
ale dnes - si prdne aj ked spolu jeme :(
alebo ked sexujeme :(
uz som to nevydrzala a povedala som mu,ze je to drze, hnusne, nechutne..

on sa ospravedlnuje, ze on za to nemoze, ale ze ked si neulavi, tak ho boli strasne brucho a ma pocit,ze ho roztrhne..

ale ja, keby sa mi chcelo akokolvek - prdnut si- pri sexe,ani pri jedle to neurobim..

on ma ete nepocul ulavit si..

mam pocit,ze sme z inych svetov.. :(

mozete len napisat,ci:
1.si ulavujete pri jedle s milovanou osobou???

2.si ulavujete pri sexe s milovanou osobou???

lebo neviem,ci je to normalne, ale iba mne sa to zda hnusne a drze,
alebo je to vazne hnusne a drze/ako prasce v chlieve..a moj frajir sa nevie slusne spravat..

nekritizujte prosim,len poradte..

dani

Ja nic zle nevidim na tom ked si niekto prdne pri sexe, tak co uz prihodi sa, aj ked mne osobne asi este ani nie, ale ako vravim keby sa to stalo mojmu priatelovi tak uplne v pohode to beriem. Vlastne sa uz stalo, takze s urcitostou viem povedat ze je to z mojej strany ok. Samozrejme, pokial by sa to nedialo stale :o). Ale no tak su aj vacsie prehresky. Z tejto strany mi to nevadi.
Pri jedle sa mi to uz zda trocha nechutnejsie. Vsak nech si rychle odbehne aspon na druhy koniec, heh. To by teda riadne stvalo aj mna!! Asi tolko.

tinusska

a tiez moja sestra raz mala take problemy, ze kazdu chvilu prdela. bola aj u lekara, no nic jej s tym nepomohol. ale to boli extra hlasne prdy, ale ziaden zapach. absolutne nic. a ked si nahodu neodprdla, tak kricala bolestami... potom zacala papat zo zaciatku nadmerne mnozstvo vlakniny, a polepsilo sa to...

tinusska

jasne, ze je normalne prdenie, aj pri jedle, aj pri sexe. uz sa dokonca aj mne stalo, ze pocas najvacsieho vzrusenia pocas sexiku, som ani necitila, ze si idem prdnut, az potom som to citila :) my sa kolkokrat predbiehame komu viacej smrdi a dlhsie a hlasnejsie trva... :) ved je to zdrave. no urcite len v sukromi. urcite ked som v praci, bezim na wc.

ZyxerkA

myslim, ze toto je uplne normalne..
V pripade, ze to na cloveka pride pri jedle, by samozrejme vhodnejsie bolo na chvilu odist od stola, ale pokial to clovek nestihne...
a pri sexe myslim je to taktiez normalne, stane sa..
predsa cloveka neroztrhne..
ako hovori stara mudrost- kto grga a prdi, zdravie si tvrdi...
sme predsa ludia, a pokial s niekym zijeme, tak zijeme plnohodnotne a so vsetkym, co k tomu patri..

medvede

Ahoj, u nás sa prdí, že sa to dá krájať. Prdí môj drahý, prdím aj ja. Môj drahý sa dokonca snaží svoj prd rozložiť na niekoľko krátkych dlhých prdov. Napríklad včera jeden prd dokázal rozkúskovať až na 22 malých kratučkých prdíkov. Prdí aj pri jedle. Pri sexe našťastie nie. Ale keď to už presahuje nejaké tie medze, prdnem aj ja. Tak sa nevzdávaj. Pekne sa najedz spomínanej kapusty a keď to urobí on, urob to aj ty. Možno si začne uvedomovať, že niekedy to fakt preháňa. Napríklad pri sexe :))) Tak čau!

gater

Je lepsie to pustit von ako mat bolesti... Ked sa vsak jedlo skladalo z vajec,kapusty .. radsej treba miestnost opustit alebo aspon zabezpecit plynove masky :) j

nnn

Munecka brava..chapem ze to nie je nic prijemne..zlast pri sexe a jedle..ale prave ty musis zvazit ci sa mu "inak neda" alebo je to od neho prejav neslusnosti..U nas v rodine oco prdi neustale vsade a pri akejkolkvek cinnosti..pri jedle..pri vareni obeda..(pri sexe..to neviem :)) )..strasne mi to vadi..zurim na to..ale zase na druhej strane ho chapem..ma problemy s plynnatostou a neviem este cim..a kebyze si neprdne..tak je do vecera na pohotovosti..Proste by mu to urobilo nieco z crevami..napr. ked sme cestovali na dovolenku a v autobuse si chudak nemohol prdnut..tak ked sme prisli na miesto cinu, este 3 dni z tej dovolenky nic nemal co prelezal s bolestami brucha..Asi by som sa s partnerom dohodla tak, ze ho chapem,ze teda v poriadku ked si prdne, ze nebudem z toho robit vedu, ale ze mi to vadi a ze pokial sa mu zacne dat a tak nech si ide prdnut na wc a len vo vynimocnych situaciach, ked nestihne nech si prdne pri mne..

brrr!!!!!

boze, stale prdite? to nemate nic prijemnejsie na praci? uz sa tu niekolkokrat spomenulo, ze treba dbat na spravnu stravu a travenie a nebude clovek poprdat kade chodi.

hrozna

muneca brava, podla mna to nie je normalne, hlavne pri jedle a pri sexe, ved to musi zobrat chut aj od jedla aj znechutit od sexu, takze by si mu mala dat na vyber- bud prdy alebo ty...