Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uľaviť si? neuľaviť

Príspevok v téme: Uľaviť si? neuľaviť
muneca_brava

ahojte
mozem poprosti vase nazory, nie hanenia,len nazory :(

moj frajir, ma problemy s naduvanim, dakedy sa pri mne drzal a vobec si neulavil,hanbil sa,
ale dnes - si prdne aj ked spolu jeme :(
alebo ked sexujeme :(
uz som to nevydrzala a povedala som mu,ze je to drze, hnusne, nechutne..

on sa ospravedlnuje, ze on za to nemoze, ale ze ked si neulavi, tak ho boli strasne brucho a ma pocit,ze ho roztrhne..

ale ja, keby sa mi chcelo akokolvek - prdnut si- pri sexe,ani pri jedle to neurobim..

on ma ete nepocul ulavit si..

mam pocit,ze sme z inych svetov.. :(

mozete len napisat,ci:
1.si ulavujete pri jedle s milovanou osobou???

2.si ulavujete pri sexe s milovanou osobou???

lebo neviem,ci je to normalne, ale iba mne sa to zda hnusne a drze,
alebo je to vazne hnusne a drze/ako prasce v chlieve..a moj frajir sa nevie slusne spravat..

nekritizujte prosim,len poradte..

fuuj

ak trpi nadmernou plynatostou, nech si to lieci.strava je pricina plynov na prvom mieste. alebo moze to byt prejav crevnej dysmikrobie, moze mat napr.candidu albicans v creve.nech zvysi prijem lactobacilov a na bolestive plynate stavy su espumisan alebo sab simplex.tie rozbijaju penu, ktora vznika v hrubom creve nasledkom hromadenia plynov.je to riadny hulvat.ak si potrebuje prdnut moze predsa sa vzdialit.

roman99

Čudujem sa, že si s tým prasaťom tak dlho vydržala. Rýchlo od neho preč a nájdi si nového partnera. P.S. Ja by som to neurobil, ani keby som bal umrieť od bolesti brucha a to som už s manželkou 10 rokov.

klasika

Boze, ale ludia, my sme raz so sestrou pozerai jeden slovensku film, teda inscenaciu, asi to bolo spracovanie nejakeho rusa, snad Gogolov alebo cechov a v nej myslim marian slovak pod perinou odrazu zacal vetrat a privanat si rukami ten vzduch spod duchny k nosu a vravi dalsej postave:Draha, aj vy tak rada ňucháte svoje prdy? My sme skoro odpadli, takato vec vo vaznej slovenskej inscenacii, nic moderne, proste klasika, uprostred dramy takyto vyjav,uprostred dna, proste take otvorene, este vari za cias hlbokeho socializmu. proste sok. Ale sranda:)

RNG

Vsetky problemy okolo naduvania su z nedostatku kyselin a spravnych enzymov.
Ked sa prejes a telo nestaci vylucit dost kyselin, jedlo v zaludku uz zacne kvasit a hnit.
Spravne vysoka hladina kyselin nedovoli cinnopst kvasnych ci hnilobnych kultur.
Takto nespravne natravene jedlo sa dostane do criev, kde ten proces hnitia pokracuje a nespravne hnilobne bakterie sa rozmnozia, miesto dobrych probiotik. A to postupne zasiahne cele telo, lebo
Za prve, potrebujeme spravne natravit a absorbovat ziviny
Za druhe nepotrebujeme skodlive bakterie a hnilobne splodiny v tele
za tretie, potrebujeme sprasvne probiotika v tele, ktore nam vyrabaju hromadu potrebnych vitaminov a latok na obranu organizmu proti skodlivym mikrobom(bakterie, plesne, kvasne kultury, virusy...)
Takze problem nie su smradlave plyny ale utok na zdravie.
(a tiez na nos a dobre maniere)

jasminella

Najhoršie je keď si prdneš keď si len s jedným človekom...vtedy to logicky na neho hodiť nemôžete...a ste jasnýýýý....

srnkamala

Inac najhorsie je ked si prdnete v spolocnosti ludi a kazdy vie ze ste to boli vy a neviete ci sa mate smiat alebo si zachovat vaznu tvar.

srnkamala

Ja som si raz piekla palacinky a strasne sa mi chcelo prdnut, no neposrala som sa? To som skôr šťala cez rit. V tom momente mi zvonila poštarka, tak som jej posrata podpisovala nejaky papier esteze si to nevsimla. Inac Korejci prdia a grgaju bezne pri obede, je to normalka.

pravda

pravda je taka ze iny kraj iny mrav, zila som v UK a tam som viackrat bola svedkom ze nejaki ludia si prdli na verejnosti, raz v obchode taky chlap a nahlas a nik sa nepohorsoval, len ja, nepovedal ani sorry, hroza

simiii

Jaaj, tak toto mi rozpraval tiez jeden moj kamos. Ze si chcel pomoct pri prdnuti a tak trosku potlacil....a lala....posral sa. Tak radsej netlacte, musi to ist samo :-)))