Uľaviť si? neuľaviť

Príspevok v téme: Uľaviť si? neuľaviť
muneca_brava

ahojte
mozem poprosti vase nazory, nie hanenia,len nazory :(

moj frajir, ma problemy s naduvanim, dakedy sa pri mne drzal a vobec si neulavil,hanbil sa,
ale dnes - si prdne aj ked spolu jeme :(
alebo ked sexujeme :(
uz som to nevydrzala a povedala som mu,ze je to drze, hnusne, nechutne..

on sa ospravedlnuje, ze on za to nemoze, ale ze ked si neulavi, tak ho boli strasne brucho a ma pocit,ze ho roztrhne..

ale ja, keby sa mi chcelo akokolvek - prdnut si- pri sexe,ani pri jedle to neurobim..

on ma ete nepocul ulavit si..

mam pocit,ze sme z inych svetov.. :(

mozete len napisat,ci:
1.si ulavujete pri jedle s milovanou osobou???

2.si ulavujete pri sexe s milovanou osobou???

lebo neviem,ci je to normalne, ale iba mne sa to zda hnusne a drze,
alebo je to vazne hnusne a drze/ako prasce v chlieve..a moj frajir sa nevie slusne spravat..

nekritizujte prosim,len poradte..

pre romana

inak ak nevies tak tvoja mama prdzi kadze chodzi aj zena aj kamosi vsetci ty chuju seru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jak ked dychaju co si buk ty jebo ujeb si a chod dalej ty vychovy co zijes v anglicku u kralovnej ty sedlak

roman99

Ako že to nemá z výchovou nič spoločné?! V našej rodine, ani v okruhu rodiny, nikto v spoločnosti neprdí. Všetci, čo tu obhajujete prdenie, tak rodičia pri vás od malička prdeli asi kade chodili. Ako v 4 cenovej skupine, alebo ste s nižšej spoločenskej vrstvy.

saliana

Myslim ze je v poriadku ak si muz ulavi(nie pri sexe) ale sak ked mu ide bok vyvalit....... ja som s manzelom desat rokov ale teda este nikdy som si neulavila pred nim..... asi je to hlupe, ale mne to od zeny pride nechutne.... ze sexy telo idem si po kuchyni a sup ho.......nieeeeeeeeeeeeeeeee , ale zas mam kamaratky ktore pred muzom v pohode...

ZyxerkA

Usiko, s Romanom patris medzi minimum ludi, ktore ma takyto nazor... =;)

Mimochodom, hnijuce procesy v creve Ti prebiehaju aj ak (podla Tvojho pomenovania) ,,nezhresis,,.., nakolko v hrubom creve ziju bakterie, ktore nestravenu potravu spolu s vodou rozkladaju, kvasia, a tato hmota potom hnije, a ked je dostatocne prehnita a skvasena, telo ju vymrsti von.... =;)

usiko

nie, romaan ma pravdu...prdenie nie je normalne, jedine ak na WC a v podobnych miestnostiach...ale ked clovek prdi, nie je to zdrave, pretoze to znamena, ze nieco nie je v poriadkus jeho stravou. Ja napriklad dodrziavam delenu stravu uz 10 rokov a neprdim....vobec....ale zato musim povedat, ze sa mi to stane vtedy ked zhresim, teda pojem vselico mzne a to vtedy fakt sa mi deju tie hnusne hnijuce procesy v crevach...s vtedymam vetry...ale sa tesim, ked to vyjde vsetko von a mam zase pokoj ...dovtedy, kym zase nepojem somariny....

pre romana99

no keď ti vadí slovo prdenie, tak používaj sranie. My si tiež doma uľavíme, vždy keď potrebujeme - nechceme aby nás bolelo bruško vieš. Asi si ešte nikdy nemal zastavené vetry,že? A aj starý rodičia vravievajú : "Kto grgá a prdí - zdravie si tvrdí."

ZyxerkA

mimochodom, miksss ma pravdu- ked uz pises o vychove, toto nadavanie a ponizovanie ludi naozaj odhalilo kusok z tej Tvojej vychovy...

ZyxerkA

Roman, myslim, ze patri do malej skupiny ludi, ktora si pred sebou neulavi, alebo nepretravi, ale za to nemusis ostatnemu obrovskemu percentu nadavat ! Toto s vychovou nema absolutne nic spolocne. Nevhodne by samozrejme bolo, keby si niekto ulavil v spolocnosti, atd, ale nie doma, v sukromi, a hlavne nie pri dlhodobom vztahu. Chces mi povedat, ze keby si mal zdravotne problemy, a ulavovalo by sa Ti niekolko krat v priebehu minuty, kazdych par sekund by si behal na toaletu?

To je ako keby si sa manzelke v ziadnom pripade neukazoval na oci ked mas napr chripku, - musel by si byt v karantene, aby sa manzelka k Tebe nemohla dostat, nedajboze do spolocnej spalne, a keby nahodou si sa jej ukazal chory, kychajuci, kaslajuci, s horuckou, soplami, spotenym pyzamom, tak by z Teba bola nevychovana svina.

Uvedom si, ze toto patri k sukromnemu zivotu kazdeho cloveka, a ak tento clovek sukromny zivot s niekym spolocne zdiela v jednej domacnosti, nema sa za co hanbit.

roman99

Vidím, že svoje nechutnosti tu obhajujú samé svine bez výchovy. Som s manželkou 10 rokov, ale nikdy by sme to pred sebou neurobili, nato je napríklad WC, humusáci. Nemáte úctu jeden pred druhým.