Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Pištík, hej, ráno som chcela začať jesť pravidelne...aj dnes....A žiadne hladovky..
Mishka, oprava, vcera ráno :)
zuju, sorry, že sem chodím..a chcela som to kvôli sebe!!!!!!!!!!!!!
Zuju, pozhovej, pisem ti email. :)
pištík, máš úplnú pravdu, dávam si veľké nesplniteľné ciele..A týka sa to v každej oblasti, nielen v jedle...Dnes som raňajkovala, desiatovala, lenže na obed som sa už necítila, zdalo sa mi, že zasa veľa jem...ale nakoniec som obedovala- no, a to ďalej radšej ani nehovorím, čo bolo...zvracanie, preháňadlá...potom tá večera, ktorú som myslela, že dnes už jesť nebudem..takže ďalšie preháňadlá...
Mishka, vieš, zuju je trochu inak na tom, aspoň s mi zdá, preto sa snažím trochu o diferencovaný prístup.
Ak tebe padol ten jogurt s rohlikom ok, tak ok. U teba je teraz dolezite to, aby si nabehla na ten pravidlenjesi prijem. Vsimas, nepisiem UPLNE pravidelny. Pravidelnejsi. Mensi, ale realny ciel.
A v ramci toho ciela - jogurt + rohlik ok. Ok? :)
zuju, len by som to chcela vedieť, aký veľký je medzi tými jedlami rozdiel..