Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

pišta

Mishka, som tu len na skok, lebo rano zaaaaavcasu vstavam.
Mishka, ten jedalnicek je super :)))
Tvoje telo to nevyhnutne potrebuje a tvoje srdiecko tiez :))
Pokracuj! :)

misha

Ajoj pištík. Len som sem prišla napísať svoj jedálníček. Je to bez zvracania a preháňadiel. Sice s plačom, s veľkou krízou..ale prekonala som to, rozdýchala som a teraz som veľmi rada:-) Takže:
11:30 nízkotuč. jogurt,
12:45 miska zeleniny a 2 plátky eidamu,
bebe dobré ráno,
17- nízkotuč. jogurt,
19:50 tanier sáčkovej polievky.

Pištík, myslíš, že je to veľa?

mimimi

Ahoj, ja viem, že je vás veľa, ktoré máte problém s B. Ja ju mám už niekoľko rokov, až nedávno som si uvedomila, že musím s tým skoncovať. Je to nočná mora. Nájde sa tu niekto, kto má tiež B a chce sa jej zbaviť? Možno si pomôžeme!!! Môj mail: mimimi22@azet.sk

pišta

Ahoj, Z-uzka :)
Všetky aditíva,, ktoré sa pridávajú do potravín až také "fajnô" pre náš organizmus nie sú.
Je to biznis, ako nás nalákať. Dá sa zvyknúť aj na piškóty bez aditív.
Skúsiš? :)

Z-uzka

Pišta
Ahoj Pištík! Tak som sa chcela opýtať, keďže si pamätám, že sa tu raz preberali piškóty, že či to teda môže byť?? Na trh totiž prišla aj novinka, také piškótové lodičky Bebe Brumík s jahodovou, či marhulovou náplňou a sú veľmo fajnô :) Aj originál Brumíkovia sú fajnô, tak ja len, že ak mám chuť na sladkosť, či toto môže byť taká zdravšia alternatíva??

misha

zuju, ani ja nevidím na sebe zmenu- len k horšiemu, máš pravdu...A do žiadneho Pezinka nechoď! Načo? Zbytočne stratíš prácu! Veď ty vieš, čo máš robiť, tam Ti už nič nové nepovedia!!!