Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
chcem, no bojim sa, čo bude nasledovať a tak.
Ako to prebieha, myslim to sedenie.
vrr: nahodou, cas straveny s nim mi niekedy pride ako neskutocne dlhy...:)ale nie, je zlaty..v celku. zlozvyk? no, lepsie, ako sa obhajovat- ja mam ppp, ja za to nemozem, ja som chudatko! nechajte ma! :) tak to cenim
ja-tiez? : no jasne, bez za psychologom, ja som niekde dole miske pisala, ze uz mam jednu psychologicku vyhliadnutu, tak som zvedava. ale zaklad je, aby si ty sama chcela, to asi vies...
a koľko rokov ma frajer?
Mohol sa toršku posnažiť!
ďakujem veľmi pekne, budem sa o to moje šťastičko usilovať
mozno si moje schyzofrenicke ja..hmm...sakra:)
forever :):):) preeeesne tak isto to prebehlo so mnou a mojim frajerom
no teda... na grcanie, nemam nervy. No ani v takomto veku neviem čo zo sebou. Je to niekde vo mne a neviem sa toho zbaviť.
tak vsetko najlepsie! :) a nech sa ti splni to, co chces..to, co skutocne chces... ty vies co.
hm, ja som mu to raz vo svojej slabej chvilke vsetko povedala. systemom, aha, mam ppp, tu mas odkaz na stranku, precitaj si a vyjadri sa. precital, vyjadril sa, ze to nechape a bolo po debate.
forever:) 17 a rozpravas o tom frajerovi jak keby ste spolu 12 rokov zili haha.
ja tiez jasne ze chod za psychologom ak mozes, vzdy sa nejaky zide