Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Alti, ja mám všetky nohavice- aj rifle volnejšie, keď to mám na telo, cítim sa v tom veľmi zle...takže znamená, že zadoček zanikne:-)
Nemohla, lebo som Ti to vsetko v dlhokanskom monologu vysvetlila :D. Predsa sa nezaradis k dievcatam, co nepocuvaju, no nie? A nejake pekne nohavice, v ktorych vynikne ten "zaobleny" zadocek. Ten mladik to krasne napisal v teme BOJ a urcite neklamal, ver mi. Ja uz poznam chlapov :D
alti, pomalšie:-))
alti, včera som si kúpila také 2 tričká s dlhým rukávom:-)...no...jedno je také športovejšie, ale to druhé- také slabomodré, do Véčka, okolo krku taký strieborný nápis, celkom fajn:-)...A čo si oblečiem, to ani netuším:-( Najlepšie sa cítim v teplákoch, tričku, svetríku, a plyšových papučách:-))) To by som si nemohla obliecť na oslavu?:-)))
Dobry napad s tou hodinkou. Len neviem, ako to bude matematicky: budem starnut potom rychlejsie alebo pomalsie? Radsej by som tu druhu moznost. Co povies?
Radsej rozmyslaj, co si oblecies na ten rodinny scuk :D. Nooo, mozno by sa hodila nejaka nova handricka, ved to nemusi byt drahe. Aby si sa citila tam naozaj dobre. Na Vas mlade drobatka su fakt pekne vecicky.
alti, hihi:-) Tak si bez z každého predchádzajúceho dňa ešte hodinku:-)
Mishka,
tesia ma Tvoje slova, velmi. Ako sa mam? Vsetko OK, lebo tak si to prajem :D. Len mam taky maly problemik: Potrebujem den aspon s 25 hodinami. Ale k tomu temu nezalozim, lebo ma prehlasite za strelenu :D.
Alti, mala som chuť o 18h na sladkosť, tak som si dala kapučíno...babka mi dnes priniesla k meninám strašne veľa sladkostí, čokoládové veci, a 5 balíkov gumových cukríkov:-( Mám to všetko rada, ale len ma to tu bude dráždiť:-(
Alti, ráno som pobehala mesto, od tej 13h som stále doma, dnes už von ani nepôjdem. Sedím pred telkou, bola som sa hodinu kúpať- pustila som si v kúpeľke CD, relaxovala..A stále myslím na váhu, koľko asi vážim, už som sa cez týždeň nevážila a mám strach:-(
Alti, a ty sa máš ako?
Mishka,
lahni si, oddychuj, nenut sa k aktivitam. Pusti si CD, ktore Ta potesi, zavri oci, snivaj a ak sa Ti podari, tak aj zaspi. Alebo si citaj nejaku knhu, ktora je fajn, nie nervaky. Tieto stavy su bezne a URCITE su spojene s menzesom. Krce uz povolili< Aj tie krce v mimoriadnej intenzite suvisia s tou dlhou pauzou. Inak super, je to signal, ze Tvoj organizmus zacina vnimat, ze pojde do normalu, vyborne. Len mu to dalej dopraj. Cize ziadne nervy - tie pocity v nohach su reakcia ciev na menzes, rovnako slabost, pocit az na odpadnutie. Dopraj si pokoj, pohodu, pitny rezim /pri menzesi ho tiez treba/ a jedz. Kludne si daj ovocie, doda aj trochu tekutin telu, hryz mrkvicku, budes mat z nej krasnu, sviezu plet :D. Nemusis cakat na veceru, ten jogurt ako vecera je malo, moja.