Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

iris

vidis,vezmi knihu do ruksaku,zober sa do parku alebo nikde na lavicku a povedz si,ze nieco poucis ak treba.deti..no,ja som sa zoznamila s jednym dievcatkom prave na lavicke.a obcas ku mne pribehne a hadze mi loptu.a keby si klopla susede,ze ides do parku a vezmes jej dceru na prechadzku?nevypadli by jej oci alebo sanka?u nas hore to je normal.neviem,ako tam u vas.

iris

tak obed mozno si daj zeleninu.nakrajaj na kuksky a polej jogurtom.napr.mrkva,kalerab,paradajka a paprika alebo aj uhorka.a jeden jogurt na to.co povies?vsetky tvoje bunky v tele budu stastne z tolkych vitaminov a enzimov.to potrebuju aby fungovali a boli stastne,chudata nase!
nevadi,ja som tiez antitalent,to len moja kamoska to robi s detmi,tak ma to napadlo.asi pojdem zbierat jesenne listy..mam napad! mishi,ty nemas v susedstve deti?mohla by si jedno zobrat na prechadzku.alebo co mirco pisal citat knihu alebo ucit sa nieco.hlavne daco robit a zamerat ten mozog na nieco pekne.

misha

iriska, ja zasa polemizujem nad obedom- vynechať, alebo si dať ovocie, zeleninu, veď neviem...
Nooo, a čo budeme robkať? Ja ani neviem..Ale tiež je tu pekné počasie..A tá hmota? Ja nemám vôbec na také veci talent, ale vôbec. Neviem tvoriť ani kresliť.

mirco

musim bezat,uz to mm vybavene a kamoska ma vyhana od pc.vazne,mishi,venuj sa niecomu aj ked to bude trosku nasilu,den si zacala krasne,cely vyuzit a postupit vpred na vyssi schod.potom napis.pa