Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

no ano:) ako sa mas? budem tu aj vecer:) dnes si xcem pozret to supertelo,ze co je to za hovadinku:))hmm,tak nebola si na tej prexadzke nakoniec?ci ako?som ta citala v inej teme;o)

kiky

Jeej aký pekný rozhovor ste tu mali...Fakt ste ma aj nalakali na tu knižku, ale ja som nepoučiteľná a idem na aerobic...až sa hanbím za seba..

avinka

hello! mishi ty ma ignorujes?;) :/ :) tak ako citam,vy sa tu prechadzkujete:) vonku je pekne ..slniecko svieti.ako sa mame? co ste papali? ja som si robila rybu,karfiol,hrach a celozrnne cestoviny(bo nic ine nebolo:D a som plna.. no..tak aspon pekny vikend poprajem,ked tu nikoho,pa pa

misha

iriska, ideme!!! Idem si vyžehliť vlasy, trošku sa namalovať, nech sa ma vonku nezlaknú...a pôjdem sa prejsť...a potom sadnúť niekde na lavičku....zoberem si nejakú tú knihu....vidím, že svieti slniečko...
Tak sa uvidíme neskôr, zatiaľ pápá a uži si dník...

iris

no,tak aspon seveny.ja severny stred.misha,vypla som tie zemiaky.dovarim naobed.teraz sa zbalim a idem von.sama.pod aj ty.ked bude zima,uz nebude takych prilezitosti.ber tu knihu a ideme.nech ma mirco radost,ked sa tak stara,a nevidi ze sme tu presedeli cely den.inak,ja ti poviem,ze cim dlhsie tu sedim,tym horsie mi je vecer.
praca a cinnost lieci mi povedala psycha,tak jej verim a kazdy den jedna prechadzka.vies,ja sa vnutim kazdemu,aby mi bolo dobre.minule vidim na levicke pri jednom starom domceku babku,tak som si prisadla a pohovorila...len tak,co ma napadlo aby som nebola sama.a ona mi poukazovala cely dom,fotky a rozpovedala cely zivotopis.aj v mastali som bola :) a pomohlo mi.teraz sa obcas pristavim a obe sme stastne,ze nie sme same.
vidis,co clovek musi vymysliet :) nech si mysli kto chce co chce,nie?darovala mi taku krasnu staru misku ako z antikvarka.nadhera.
mishi,tak ideme?

misha

iriska, bývam na činžiaku, a tu nikto- naozaj, také dieťa nemá..všetko pubertiaci...A to učenie...dlho mi to nevydrží...Iriska, vieš čo nechápem? Že papám, a stále som unavená. Veď je to nespravodlivé! Aj teraz...strašná únava na mňa prišla....