Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

neznamy

misha.ak mozem. este rok po tom ako som sa dala ako tak do poriadku nie som to co predtym. opytaj sa doktora, ale musis mat tukove zasoby, a organy sa musia dat do poriadku.asi dost trpi aj pecen a to sposobuje unavu.

laurika

ˇJej Disco tance to je moje. Juj.
Mishka, chápem tvoju únavu.
Avšak pomaly pomaličky ak pôjdeš krôčik po krôčiku opadne aj únava. A úprimne ti prajem aby si sa k tým disco tancom čo najskôr vrátila.

misha

laurika, ďakujem...A hej, viem, čo mi robila radosť...A ten šport..už som to tu písala:-(...mám dosť vešký problém s únavou..Aj tie prechádzky ledva zvládam:-( A to som robila závodne atletiku, tancovala disco tance...a teraz?:-( Nechápem tú únavu, keď už jem!!!!

misha

avinka, ja mám sacharidov strašne veľa...jem kapučíno, a denne si dávam aspoň 35g cukríky...okrem dneška, nebola som v obchode...ja sa skôr bojím, že ich mám až moc:-(....Ja som o tom Supertele počula, tak si to pozrem:-)...
Vieš čo ale nechápem? Prečo som stále hladová:-(...no a oriešky nemám moc rada...ja mám rada sladkostiiiii:-((((

laurika

Vidíš Mishka celkom ti to dnes Aj karfiolik si daj trošku.
A začni sa zaoberať niečim zaujímavým.
Pamatáš ešte čo ti robilo radosť ?
Skús aj po troške športovať.

omegis

tak sa drzte.ja to uz mam dufam za sebou.sice velmi nespokojna, ale s 45kilami.co je moja idealna vaha.a 4 roky hladovania za mnou. teraz si neviem predstavit ako som to mohla vydrzat.mam poskodeny zaludok, tak teraz neviem byt hladna ani minutu. nici ma ze si pripadam ako prasa. :{{{

avinka

ale to si papala normalne,to nebolo vela.nemas mat preco vycitky.ja si urobim na veceru vlockovu kasu,mozno aj s grankom.. aty nepapas dako malo sacharidov? mozno preto si unavena,ze telu chyba aj to.vies aby malo telo aspon z kazdeho trosku.(dake ovsene vlocky,celozrnny xlebik al.rozky,cestoviny,ci cornflakes..atd)skus aj oriesky -orechy sem tam..s mierou:) to Supertelo je taka nova realitashow na Stv1,dnes o 8.Tak si pozri,mozno bude sranda:))Ked si to pozrem,myslim ze uz si nebudem pripadat tlsta:))))a nemysli na to..vobec si nejedla vela,skor naopak,ved pozri co som vsetko zjedla ja..je to v pohode fakt.

misha

avinka, hej, zatiaľ to mám v pláne, aspoň večer prechádzku...
A dnes jem veľa, neviem prečo, ale každé 2h som hladná, a z toho som asi aj nervózna:-(
Ráno-jogurt activia
Desiata-krajíc chlebu a 2 plátky šunky
Obed- biely jogurt, a trošku zapečenej zeleniny so syrom (na malý tanier, ale strašne som to ošidila, neviem, koľko je normálne)
olovrant- teraz jablko..
A ešte som mala kapučíno...
Na večeru vôbec neviem, ale mám z nej strach..strašný...ale asi uvarený karfiol.
A kde to pôjde- to o tom tele?
Mám strašné nutkanie zvracať, už od rána, aj tie preháňadlá:-(

avinka

no..mohla si sa ist trosku vyvetrat,trosku na vzduch.Ale ked ti mam pravdu povedat,aj ja ked si niekedy nieco naplanujem,tesim sa jak blcha a potom ked to ma prist nastane blok,strax a nakoniec sa tiez nikam nedostanem...
hmm..a co si mala na obed?ja sa snazim jest kvazy normalne,vecer chystam vlockovu kasu:)) a som zvedava na to super telo:-))))a kasli na to mishi,netrapme sa malickostami,tak pojdes zajtra,alebo este mozes ist vecer troska von,no nie?

misha

avinka, nebola...a vieš, aký mám zlý pocit, čo si tu o mne pomyslíte? Sama tomu nerozumiem. Mala som chuť, náladu...potom som rozmýšľala aj nad športom...a za pár minút prišiel absťák na preháňadlá, úzkosť, plač...Strašne sa hanbím...Tak je vonku pekne, a ja som nikde nebola....Do 2h sa to utíšilo...a teraz zasa:-( Čítala som si, upratovala, ale nič nepomáha....a mám aj strašnú chuť zvracať:-(