Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

mirco

mishi, ale ja uz som sa konecne dostal k pc idem pisat.
nemusím ale mozem.
nic ine moj cas momentalne nepotrebuje,vies?
tak pisem.pa

misha

Moje jedlo sa už netýka túžbou po štíhlosti.....Všetko, čo sa nedarí, čo pokazím riešim jedlom...
Dnes máme tichú domácnosť, nerozprávame sa, je mi ostrasne. Matka tu má už 2 roky nasťahovanú kamošku, nič neplatí, využíva matku- matke to nevadí, je rada, že ju tu má..ale to je nadlho..Len som chcela povedať, že dnes sa babka pýtala matky, koľko platí tá dotyčná nájom..A matka na to, že veď ani ja neplatím!!! Strašne ma to zabolelo, veď som predsa jej dcéra..A tiež mi tá krava- matkina kamoška výčitala moje jogurty...Kašlem na to, rozhodla som sa, že už nebudem jesť potraviny za ich peniaze, to radšej skapem...Aj tak nemám pre koho už žiť, nikoho nemám, tak je to jedno..a oni aspoň ušetria na activii a ovocí, a sáčkovej polievke...ktorými som sa živila.. Viem, že mi napíšete, aby som sa od nich odsťahovala, ale nemám kam, nemám peniaze, nemám nič...
Prepáčte, že vám tu píšem také kraviny...ale mňa to dnes strašne trápi...Celý deň len plačem...
A babka ma núti ísť v pondelok na odber krvi, na kardiológiu a som stále unavená, ledva vydržím prechádzku..tlak som dnes mala 85/55...Všetko vyzeralo tak nádejne...už je to preč...

lenuska

anka nemozem ti protirecit..mas pravdu..dokonalost neexistuje... ale mne pomaha ked sa snazim byt co najlepsia a potom dosiahnem volaky uspech v tom aby som sa neprejedala a nepouzivala prehanadla a pod. urcite vies co tym myslim.... podla mna kazdy chce byt dobry... tak si myslim ze z tohto hladiska nie je na tom nic zle... aj ked na druhej strane...ale skus ma pochopit...

avinka

ahojky,ja som sa vam dako asi prejedla.uvarila som si fazulu,mrkvu a ryzu natural a este som si dala xleba..tak mi je dost divne,kokos..neviem ci to je vela ale pre moj organizmus to asi vela je..tak tu sedim a boli ma brusisko. a ako sa mas mishi?jaj boze nex uz mame pokoj s tym vsetkym.. teraz sa citim ako tlste prasa,je mi divne asi som si dala viac ako som xcela,ale aspon ze to bolo vsetko zdrave,aj ked to ten pocit plnosti nezmierni..ale zijem no..:) :/

Z-uzka

Mishka, nestrácaj nádej, viem, že to bolí, ale dosť dôležité mimo jedla je, aby si začala riešiť svoje vzťahy s rodinou.. Možno ešte aj dôležitejšie ako jedlo.. To sa upraví časom, najprv treba nadobudnúť zdravé sebavedomie a egoizmus.. Potrebuješ sa odosobniť od rodiny.. Ja sa napr. s mojou psychologičkou vôbec nerozprávam o jedle v poslednom čase, riešime len rodinu a podobné záležitosti.. A vieš čo mi povedala?? Že žiarim!! Ked nájdeš cestu k samej sebe ako k výnimočnej a potrebnej sebestačnej nezávislej osobnosti, aj to jedlo a pravidelná strava sa upraví..
A Mishka, ešte taký dôležitý poznatok. Činosť, činosť, činosť!! Nájdi si vždy čokolvek, zapíš sa na nejaký krúžok, trebárs aj do nejakej charity kde budeš vypomáhať, fakt ja to vidím sama na sebe, že ked mám program, to jedlo sa mi nestáva až takým hlavným bodom môjho denného zmýšlania.. Nemám čas o ňom rozmýšlať, jednoducho riešim veci ako bežní ludia a je to fakt skvelý pocit :)) No to je len môj pohlad, ale dúfam, že ti bude raz lepšie, drž sa!! Maj sa krásne, príjemný zvyšok dňa, papa :-))

kiky

Misha:predsa za nevzdáš nie? Ide ti to fajn..Dneska som na teba myslela lebo raz si písala že vidíš ako si pribrala a ja som pribrala zatiaľ 4 kilá ale nejako ich na sebe ešte nevidím..Usmej sa a poď ďalej..ja sa mám teraz horzne, nič sa mi nedarí a to ma núti blbnúť a padať na dno, ale ja som si povedala že to nebudem počúvať a ešte som si zvýšila porcie..mám strach ale ja ho jednoducho musím prekonať..a ty to zvládneš tiež..