Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

kiky

avinka: normálne si ma navnadila na tú ovsenú kašu..ale mama mi už robí bagetku tak si ju dám zajtra..majte sa

avinka

mishi,prepac musim na chvilu off,pridem este neskor:))teraz nemozem,a kludne sa najec,ja si asi urobim cestoviny so zeleninou..bo som zistila ze vlocky nie su:DD musim off,nehnevaj sa,pa pa

misha

avinka, mne zasa začalo tráviť nejak moc rýchlo:-(..a mám z toho strach, lebo potom mám chuť len jesť a jesť a jesť:-(..a myslím potom stále len na jedlo..Ja si určite urobím tú zeleninu, hlad mám už teraz, už hodinu a 3/4! Už to len držím, predlžujem čas...Nemôžem večerať skoro, nemôžem ísť spať vyhladovaná....potom sa mi zle spí...

avinka

no..tak o tom neviem..
hej chcela som tu vlockovu kasu na veceru,normalne si vlocky uvarim v mlieku,niekedy a s medom ,al.grankom.. este uvidim:)teraz som este dost plna od obeda,mne to netravi,mam to v bruchu ako kamen. to som pocula ze je spln,ale zeby sa priberalo..ja nie som poverciva,ved to zalezi od nas,co zjeme a ci priberieme,nie od splnu..asi:)))

misha

avinka, práve som sa dozvedela, že dnes je spln, a že keď je spln, nemalo by sa jesť, lebo sa priberá...Pane bože, to je pravda?????????:-(( A ja mám dnes taký žrací dník:-(

misha

avinka, ja by som bez tých cukríkov neprežila:-)....neviem, či je to možné, ale keď nemám sladké, akoby som mala absťáky....A tiež ľúbim také tie lupienky, čo sa dávajú do mlieka, ale ja ich jem vždy samotné....A na večeru budeš papať tie normálne vločky???

avinka

mishi,tak skus vymenit cukriky za nieco prospesnejsie:))nepapaj prazdne kalorie,ked uz tak nech ma radost aj telo.ja si davam do jogurtov ovsene vlocky,al.aj kukuricne lupienky.vlocky su dobre.(ale take tie neochutene)alebo vies co mi velmi chuti? sojove mlieko,mamky:-))som si to oblubila,alebo skusam zaradovat aj strukoviny,lebo ja citim ze telu nieco chyba tiez..tak skusaj aj ty,ale ee sladkosti..:) aj ja si to vecer kuknem,som zvedava:)))

misha

laurika, k tomu sa už vrátiť tak nedá, ako som ich robila ja- v telke a tak..už som "stará"...
neznámy, lenže ja už jem od začiatku prázdnin, aj keď len 3 týždeň bez hladoviek a preháňadiel...preháňadlá som mala pred týždňom, ale snažím sa, užívala som ich denne..