Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

vymyslena

mam problem rada by som sa porozpravala s niekym kto ma nebude odsudzovat za to aka som s niekym kto vie ako sa citim

pete

Ahoj misha. Napíš, ako pokračuješ. A ja sa pridávam k altininmu názoru. Hneď ma to napadlo, ale nechcel som ti tak priamo napísať ako Alti. Ak to je všetko tak, ako to sem píšeš, utekaj v pondelok ku psychiatrovi. Dá sa najsť aj na nete jeho adresa. Nikto o tom nemusí vedieť, ale nie je na tom nič zvláštne. Veľa mladých tam chodí. Nie si v tom sama. Nemusíš robiť teraz nič, čo nechceš. Vôbec nič, čo ťa nebaví. Ale daj o sebe vedieť.

eriika

Ahojte,volam sa Erika a chodim na gympel-3.rocnik. Pocas neho musim vypracovat pracu soc,a chcela by som sa v nej zamerat na anorexiu a bulimiu. Ak je tu nejake dievca alebo zena,ktora by bola ochotna zverit sa mi so svojim pribehom,bola by som velmi rada. V tej praci chcem zdoraznit,ake velke nebezpecenstvo anorexia v sucasnosti predstavuje... moj mail je erika373@azet.sk budem vdacna za kazdu odozvu

zaja

Je to tak, už jste viděli někoho kdo je úspěšný a přitom nevěří svým schopnostem, svým plánům? Neviděli.
Naše hlava dělá přesně to, co jí do programu dáme. Slova jako dokážu atd. jsou příkazem k tomu, aby podvědomí dokázalo, že dokážete.
Dokonalý computer to je. Zadáš informaci a on směřuje kroky ke splnění této informace.
Buď optimista, jednak je to příjemnější a pak taky tvořivější.
A to je teda opravdová cesta k úspěchu.

mirco

misha,cakam,cakam...dnes si naozaj dajme za ciel urobit si krasny den!je mozno posledny nadherny babí vikend pred nami.napisme si to na trasparent,ze ten vikend stravime vonku,pokial bude moznost tak s niekym.jasne?

alti

Mishka,
verim, ze ma pochopis tak, ze mi fakt na Tebe zalezi. Vies, moja, uzit viac tbl., mat v rukach ziletku a mozno sa ju pokusat pouzit, navaly placu, naozaj obrovitansky strach z jedla, atd.....to podla mna je stav, ktory clovek sam sotva uspesne zvladne. Bojujes, si uzasna, ale ta hlbina zvana PPP je u Teba velmi hlboka. Vies, ze nie som zastanca pouzitia liekov, ak to ide inak. U Teba som presvedcena, ze POTREBUJES ODBORNU POMOC KVALITNEHO PSYCHIATRA. Povedz to babicke lekarke, urcite nejakeho najde. Alebo brat - spominala si, ze robi v Cechach na psychiatrii. Neboj sa toho, uz som Ti pisala o sucasnych antidepresivach, ktore su prakticky bez vedlajsich ucinkov. A moja poznamka k tomu pribratiu 15 kg za 2 mesiace pri antidepresivach: zrejme si bola na hrane smrti - viem, ze to znie kruto - a liecbou sa telo rozhodlo zachranit. Inak to nema ziadnu logiku. Takyto efekt priberania bezne antidepresiva skutocne nemaju. Drz sa Mishka a nezabudni, ze dnes si robime prijemny den a zajtra tiez. Pa.