Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

a chcem si v posteli rezať ruky, preto ju držím, už sa chystám do postele, chce sa mi moc spať......som jak sfetovaná...

misha

Ale je tu JEDLO alti:-(( Nech není doma zajtra jedlo...a ja si ten deň pekný urobím...ale neh tu není to jedlo.-(((((((((((((

alti

Ziletku okamzite zahod, nemas ju co mat v rukach, ved ides spinkat. Pa, verim Ti, ze zajtra si jedna na druhu spomenieme, keby sa ten den zacal tvarit nejako divne. Ved my vsetko predychame. Pa

alti

Ak take nanic dni uz nechces, je jedine riesenie, Mishi: ZABOJOVAT O SVOJE ZDRAVIE. Totiz inak to fakt nejde, bez Teba tu "Tvoju" svinuchu PPP nikto neporazi. Podme do postele so spolocnou myslienkou: zajtrajsok si obe urobime fajn, nedame priestor zlym myslienkam. To uplne ako predsavzatie staci. Co Ty na to?

misha

Ale od pohodový nebude, lebo je tu predsa to jedlo, potraviny:-((((((((((((((((((((((((((
Alti, idem do postele, mám záchvat plaču, v ruke žiletku.......dobrú nocku:-((((((((((((((

alti

Neplac moja, teda trochu mozes :o). Ved Ti hovorim, ze ake su nase dni zalezi od nas. Takze prehlbene dychanie a odhodlanie mat zajtra prijemny, pohodovy den, OK?

alti

Lahni si v posteli na chrbat, Mishka a dychaj zhlboka, stale a stale, ved to poznas. A spanok Ti prinesie ulavu. Dobru noc.