Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Ahoj Alti, pete..to mám chodiť ku psychiatrovi iba kvôli liekom? Veď mám fajn psychologičku, to stačí..Ja tie lieky nechcem:-(..Toto zlé obdobie prejde, vydržím to:-(

lenuska

ja by som sa tiez chcela vyliecit..ale nejak to nedokazem..uz asi nikdy... niekedy si myslim ze som sa uz s tym zmierila a niekedy sa mi chce plakat...idem od pocitaca off..asi chcem byt sama...pa

anka

jasne ze nepis,len som chcela tak vediet,lebo aj mne sa vtedy zhorsi,ked mam take blbe pocity...ja si tiez myslim,ze som velmi zly clovek,niekedy sa chcem vyliecit,ze to bude jedina spravna vec a niekedy mam pocit,ze si nic lepsie ako toto nezasluzim a niekedy sa mam fajn z toho,ze nejem

anka

Leni,urcite nie si zla,len mame dost slabe nervy z toho,co robime so svojim telom,ale to asi vies,preco si dnes zlyhala?

lenuska

a strasne mi chyba moj drahy....lubim ho..lenze tym svojim spravanim som ho od seba odohnala..on nevie co so mnou je...stale som mu len nadavala a posielala ho prec...az nakoniec odisiel do zahranicia...som zla osoba...hnusna...:( :( :(

lenuska

ahoj anka...konecne niekto..:( :( citim sa strasne sama....dnes som zase zlyhala....CHCEM ZOMRIET...je to strasne...preco?? preco? preco nemozu byt ludia stastni? preco musia byt smutni?? a prepchala som sa prehanadlami....ani von nemozem ist...:(