myslite ze mi hrozi anorexia?

prezývka :)

173cm a 45kg..
chcem pribrat uz roky.. no nedari sa.. jedine som pribrala, ked osm bola v UK na jeden rok.. za 4mesiace som pribrala 10kg a citila som sa uzastne...
po navrate som do 3mesiacov mala opat vahu 45 a neviem ani o kg pribrat...
jem tak normalne.. som sice prieberciva, ale jedavam aj polievky (nie denne) jedavam maso, sem tam cestoviny.. vacsinou vsak ryzu a zemiaky a tarhonu.. toto najviac s masom.. kuracie maso je vsak moja droga.. to milujem..
ranajkujem jogurt, potom mam doobeda len kavu 3v1, pojim dost tekutin (1l za 8h v praci) obed, poobede sladke, slane, vecer vecera a tiez potom este sladke, slane, pripadne pecivo s niecim... cez den obcas jablko aj... necvicim, zadok stale iba v aute vyvazam.. fajcim velmi malo.. uz som aj prestala, ale vratila som sa k tomu.. tak 1x tyzdenne (vikendovo 5 cigariet mozno). alkohol nepijem skoro vobec. 1x mesacne jeden-dva "poldecaky".. neberiem HAK, ale coskoro zacnem.. proste.. neviem ako pribrat.. chcem, no nic sa na mna nenalepi :( HELP ME!

evalacho

Ahojte, tymto sposobom by som sa vam chcela prihovorit resp poprosit ci by ste sa nechceli anonymne antropometricky zmerat. Vedeli by ste presne ako sa vase telo vyvija, kolko percent tuku mate, ako by vase telo malo vyzerat na vas vek..pracujem na diplomovej praci Antropometricke ukazovatele pri PPP. Vase mena nebudu vobec pouzite, a praca bude zaslana do Anabell Bc. Viere Jamriskovej, s ktorou som komunikovala. Vysetrenie je zadarmo a neboli :) trva nanajvys 15 minut. Prosim ak mate zaujem ozvite sa mi na mail: evalacho@gmail.com
Dakujem vam vopred :)

evalacho

Ahojte, tymto sposobom by som sa vam chcela prihovorit resp poprosit ci by ste sa nechceli anonymne antropometricky zmerat. Vedeli by ste presne ako sa vase telo vyvija, kolko percent tuku mate, ako by vase telo malo vyzerat na vas vek..pracujem na diplomovej praci Antropometricke ukazovatele pri PPP. Vase mena nebudu vobec pouzite, a praca bude zaslana do Anabell Bc. Viere Jamriskovej, s ktorou som komunikovala. Vysetrenie je zadarmo a neboli :) trva nanajvys 15 minut. Prosim ak mate zaujem ozvite sa mi na mail: evelacho@gmail.com
Dakujem vam vopred :)

Buana

ja som mala 166cm,39kg ked ma prijali do fakultnej ,ale ak si myslis ze tvoje stravovacie navyky a tvoj zivot sa neubera jedinym smerom a to na postavu tak anorexiu nemas,ale mala by si pribrat to je urcite,a hlavne ci ty chces pribrat,alebo ti to vyhovuje takto,ci sa snazis so svojou nezdravou vahou nieco robit,mala by si

Sasenkaa

Uff z takou vahou na svoju vysku fungujes normalne bez zdrav.problemov a bez toho aby sa to riesilo??prepac to sa mi nechce verit,ze s tebou napr.obvodna lekarka nic nerobi ked si tam s beznou chripkou..ved to si musi vsimnut ak si naozaj tak chuda a pochybujem,ze by to nechala len tak:/

bejby1111111

podla mna starsne klames lebo to .... to si potom uz aka chudaa..a k sa to chudou da nazvat ja som mala 168 a najmenej kg co som kedy mala pri tej vyske bolo 43 a tosom uz bola ze nevladala som nic tak som velmi rychlo pouvazovala nad tym ci mi to ozaj za to stoji.. teraz mam 168 a 52 a ak sa mi podari dat prec tie 2 kg tak mam uplne sueper vahu podla mna.. tak j a byt ebou jem a vkusem jem .abo idem an liecenie ab co a urcite nepisem n blbe forum ci mi horzi anorexia ..-lebo moja draha ty ju uz mas!

.elinka.

moja to co je za otazku?hrozi mi anorexia...ked ju mas tak ty sama o tom dobre vies,bud si to nechces pribrat..alebo chces aby sme ti tu vsetky dosvedcili aka si strasne chuda...

viem ze ak poviem ze chlapcom sa kostry nepacia lenbo ani mne to nepomohlo..ja som sa chcela pacit sama sebe..paradox je ze ked som sa kukla do zrkadla a vydela som na dva prsty otvorene ritne polovicky bolo mi zle..ano maminka ja od zajtra budem pekne papat..prt,,nieco som zjedla a hned 500 brusakov, este dnes mam komplexy ze som tlsta uz od 15..teda 4 roky,nieco zjem a potom tie vycitky a hlavne strach z pribratia,,toto je choroba fakt horsia ako aka kolvek ina pretoze si ju sposobujeme samy.
uz nikdy nechcem schudnut..radsej makat kazdy den v posilke,hybat sa ale aby som si ja nedala milku ktoru tak milujem?a v lete pozerat na kamosky ako lizu zmrzlinu,ci dokonca bat sa ist s priatelom do restiky???ne uz nikdy viac.
kramare a dr.Tichá z deckeho oddelenia dakujem vam!!!