Caute. Mam strasne bledu pokozku a vyzeram hrozne. Tak som sa začala natierať samoopalovacím mliekom. Vyzerá to lepsie, nie je mi vidiet vyrážky a žilky a take blbosti. Može mi to nejako ublížiť? Ake to bude mat následky, ak to budem robiť dlhú dobu??? Dakujem za kazdú radu.
Samoopalovacie mlieko
zuzka24
diky pekne
katkaaa,
ak by si chcela ist do solarka,nenatieraj sa nicim,pretoze tiez mozes ostat flakata.ak sa chces opalovat na slnku,mohlo by to mozno vyvolat nejaku alergicku reakciu,ale ja som sa uz tak opalovala a nic mi nebolo..
caute,pouzivam samopalovacie kremy radsej naz solarko,aj ked je s tym viac prace..pouzivam LOREAL-sublime bronze-je to gel,pekne chyta,v poslednej dobe ho u nas nevidam,mali ho v DM,ale najnovsie som ho doniesla az z rakuska...jedna tuba ma150ml,stoji asi300sk...z ruk si to zmyvam mydlom a pouzijem pemzu..:))
ja som sa vždy po tom vyhádzala, ale asi to bude individuálne, veď skús
a este sa chcem opytat, po natreti nezanechava mlieko flaky aj na odeve??
ja som si kupila najnovsie garnier, predtym som uz vyskusala jonsons holiday skin, ten vsak zanechaval zltu a flakatu pokosku, mate niekto skusenosti s mliekom garnier? dakujem za odpovede
cawte ja pouzivaam samoopal.krem vichy pdla mna je velmi dobri celkom pekne vonia dobre robi mojej pokozke a za taku 1hodinu uz som bola o trosicku tmavsia. najprv som mala 1 flak ale potom som to lepsie rozotrela a uz ziadne falky.Pozor ale na tie ktore frbia na zlto mam skusenosti tusim cosi lacne
a ked si kupim to samoopalovacie mlieko z dm tak o kolko asi budem hnedsia ????? lebo sa moc nechcem opalovat na slnku lebo mam dost znamienok . nemohli by ste mi niekto odfotit ako ta koza vyzerala predtym kremom a po nom ??? prosiiiiiiiiim