Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samoopalovacie mlieko

monikaxy9

No tak ja môžem povedať a to naozaj z vlastnej skúsenosti: som veľmi bledý typ, a ked sa aj opálim - tak napr. týždeň nejdem do solárka a už som zas bledá ako som aj bola. Samoopaľovacie krémy- neexistujú žiadne čo by nerobili fľaky, a nepomôžu k tomu ani pílingy, tiež je blbosť že koža z mrkvovej šťavy zhnedne, -ale samozrejme je to zdraviu prospešné, keby je pravda že ťa to opáli- tak by všetci ľudia pili mrkvovú šťavu a nikto by nechodil do solárka- ked to škodí! čiže to nie je pravda- upraviť sa môže akurát zdravie, a stav pleti k lepšiemu- to áno. ved ja nič proti mrkve. A tiež samoopaľovacie mlieka škodia- však si pozrite zloženie- ved ked koža z toho zhnedne- musí tam byť niečo chemické - čo škodí. neverím tomu že to je len na prírodnej báze. to neverím!!!! takže podľa mňa jediné prirodzené opálenie je fakt to solárko- človek nemá z toho fľaky- a opáli ho všade- rovnomerne. A samoopaľovače ....to je tak kadejako. Len zas zo solárka sa starne! a koža má kopec vrások! ja dlho hľdám riešenie ako navždy zhnednúť. a prišla som na to že asi jediné riešenie si je dať preoperovať kožu ako to spravil Jakson - on bol čierny a chce byť biely ako mi SLOVANIA no a my zas chceme byť ako on!!!! Celý svet je už nahlavu! VEľmi rada budem ked mi napíšete aj na mail. - a možno aj niečo vymyslíme ako byť krásne opálené a aby sme ani neškodili svojmu zdraviu.

amuli

Ahojte, tak vám tu pripíšem aj svoju skúsenosť. Používam štvrtý deň hydratačné telové mlieko so žiarivým efektom z Avonu, po prvom použití som síce bola trochu fľakatá, najmä na rukách ale postupne sa to vyrovnalo a som spokojná. Sem tam sa tam zaleskne aj nejaká ta minitrblietka, je to fakt zlaté. Pred každým použitím si spravím dôkladný peeling. Odporúčam :-) Stojí to tuším okolo 1OOsk.

amaria

ahojte :) ten "DM sundance" je fakt fajn. ja sa s min natriem vecer po kupeli 1x a rano do sprchy ... tu jeho vonu uz potom necitit vobec a ak sa mi zda ze ma "opalilo" malo :)tak si to dalsi vecer zopakujem. nema zmysel natierat sa viackrat jeden den pokial to ma vyzerat dobre. je skvely aj na tvar. ked si natieram nohy tak na kolena a clenky si natriem trochu teloveho mlieka pretoze tam chyta na suche miesta krem trosku silnejsie. inak flaky z neho vobec nemavam. je to jednoduche a ma prirodzenu farbu (samozrejme po jednom max. dvoch natretiach naraz :) a vydrzi intenzvne asi 3 dni potom trochu slabne:)

ivette

Pouziavnie solarok je vo vacsine krajin EU - napr. Franzusko alebo Anglicko normalne do 18. rokov zakazane ako cigarety ci alkohol, pretoze neziaduje ucinky su este horsie. Solarko narusuje pigmentaciu koze, kvalitu a robi aj "flaky". Nehovoriac o az 60% zvysovani nebezpecia vzniku rakoviny! Zostan pri tych samoopalovakoch, vydrzia tak 3-4 dni a chodievaj na slniecko ked budes moct, s dobrym faktorom, samozrejme. Solarko by si este s Tvojou zhorsenou kvalitou koze o par rokov velmi trpko olutovala. Nasledky uz nenapravis, kremy Ti neublizia.

ula

chcela by som sa opytat ci neexistuju nejake samoopalovacie tabletky a ak nie tak co je nejlepsie na tvar a kde sato da kupit dik

ja.

ja pouzivam dove, je dobry, som hneda, ale farbi oblecenie a ked sa spotim tak najviac a mam niake flaky, ale dove este nie je u nas na slovensku myslim, ale je fakt cool, lepsie nez nivea

jurko

Ja používam samoopalovacie mlieko zn.Nivea a som s nim velmi spokojná.Pokožka je naozaj pekne opálená a to mi dodáva také sebavedomie.A čo sa týka ceny, tak tá je podľa mňa celkom prijateľná 150 Sk.

Z-uzka

lenka8
Ahoj.. No ja so samoopaľovacími prípravkami nemám zrovna dobré skúsenosti, po pár natretiach zanechávajú fľaky a bledá pokožka je skôr žltá a farbí oblečenie.. No však výborné sú teraz telové mlieka so žiarivým efektom, nie je tam toľko samoopaľovacích zložiek, tak to opálenie je prirodzenejšie. Ja osobne používam Garnier so žiarivým efektom, to čo je v reklame a je fakt super, používam ho každý druhý deň, občas s menšími prestávkami a som už jemne opálená..