Samoopalovacie mlieko

medulienka

Zdrawim vsetkych,pravupovediac ja som este ziadne samoopalovacie mlieko nepouzivala, ale rozmyslam o tom, ze asi zacnem. Ked sa pozriem na tu belobu, radsej ani sukne zo skrine nevytahujem. Potrebovala by som len poradit, ake samoopalovacie kremy su najlepsie, ktore sa dobre rozotieraju a z ktorych nebudem vyzerat jak mrkvicka do zahradky. Diky moc za radu.

maru

all
ja pouzivam jonsons holiday skin a naozaj je dobre ale musis si ho dobre rozotriet a ak si ho budes kupovat tak maju dva druhy silnejsi a slabsi.......... samoopalovacie mlieko vobec neskodi ale nemusis ho pouzivat velmi casto nic prehnane nieje dobre:)))

zivezlatko

prosim vas poradte mi ktore samoopalovacie mlieka, kremy sa dobre nanasaju a nepostaju ...rada by som to vyskusala, nech som krajsia..poradte mi prosim vas

zuzana

no ja som s tou vonou so samoopalovacieho vybabrala tak, ze sa natriem vzdy v piatok a kym idem v pondelok do skoly, tak vona postupne vyprcha... u mna je to asi tak tri dni... potom ju citit len slabo... a vzdy po natreti samoopalovacim sa po dvoch - troch hodinach idem osprachovat, potom to nie je az tak silne citit...

miska7

tiez pouzívam z DM a tiez i trochu vadí jeho vona. SAMOTQA-nenatri sa hned na prvý raz veľakrát(max.2) a nebudes brutalne hneda.