Caute. Mam strasne bledu pokozku a vyzeram hrozne. Tak som sa začala natierať samoopalovacím mliekom. Vyzerá to lepsie, nie je mi vidiet vyrážky a žilky a take blbosti. Može mi to nejako ublížiť? Ake to bude mat následky, ak to budem robiť dlhú dobu??? Dakujem za kazdú radu.
Samoopalovacie mlieko
Zdrawim vsetkych,pravupovediac ja som este ziadne samoopalovacie mlieko nepouzivala, ale rozmyslam o tom, ze asi zacnem. Ked sa pozriem na tu belobu, radsej ani sukne zo skrine nevytahujem. Potrebovala by som len poradit, ake samoopalovacie kremy su najlepsie, ktore sa dobre rozotieraju a z ktorych nebudem vyzerat jak mrkvicka do zahradky. Diky moc za radu.
a mate taku pekne opalenu pokozku ako v reklame??
ADKA, myslim, ze mozes, ale nepomoze Ti to.
ahoj natieram sa samoopalovacim kremom holiday skin a chcem sa spytat ci sa mozem opalovat aj na slnku
ja mam radsej krémy ako mlieka,krém sa mi podarí rovnomernejšie roz triet.
all
ja pouzivam jonsons holiday skin a naozaj je dobre ale musis si ho dobre rozotriet a ak si ho budes kupovat tak maju dva druhy silnejsi a slabsi.......... samoopalovacie mlieko vobec neskodi ale nemusis ho pouzivat velmi casto nic prehnane nieje dobre:)))
no ja som s tou vonou so samoopalovacieho vybabrala tak, ze sa natriem vzdy v piatok a kym idem v pondelok do skoly, tak vona postupne vyprcha... u mna je to asi tak tri dni... potom ju citit len slabo... a vzdy po natreti samoopalovacim sa po dvoch - troch hodinach idem osprachovat, potom to nie je az tak silne citit...
tiez pouzívam z DM a tiez i trochu vadí jeho vona. SAMOTQA-nenatri sa hned na prvý raz veľakrát(max.2) a nebudes brutalne hneda.