Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
Denisa-podľa mojích skúsenosti ide asi -zhľadiska akupunktúry-o zle fungujúci žalúdok a zle pracujúce pľúca,oboch preliečiť v smysle tlmenia(v akupunkt. hovoríme,že obidva orgány sú prehriaté a treba ich tlmiť)Prehriatie je spôsobené prekysľujúcou stravou,treba jesť viac ovocia a zeleniny,tie znižujú prekyslenie-sú zásaditej povahy
prosím poradte mi, posledných 6 mesiacov mám problémy so zápachom z úst, som už bezradná. žalúdok aj zuby mám v poriadku, ale stále mi zatekajú hlieny a potom mi to v hrdle hnije. Bola som aj na ORL-vyšetrení, a mám zapalené,červené a podráždené všetko od nosa až po hltan, doktorka mi predpísala už niekoľko antibitík, čo mi možno nachvíľku pomohlo, ale zápach stále pretrváva. ja nechcem takto existovať, neznášam sa kvôli tomu. prosím pomôžte mi. ďakujem
Didi objednaj si Betavital a Super acidophilus z -odkaz odstránený- , ich užívanie by ti malo pomôcť. Problém je v táviacom trakte. Betavitalom je možné zliečiť i helicobaktera, je silne zásaditý a proti prekysleniu. Prípravky sú prírodné.
Didi, bola si už na vyšetrení. Test na vyšetrenie HP v tele dostať kúpiť aj v lekárni, viem, že stojí do 400 Sk. Ak bude pozitívny, šup k lekárovi. trojkombinácia liekov t.zn. dvoje ATB naraz+liek na zníženie kyseliny v žalúdku, predpisujú sa aj AD lieky. Keď sa HP potlačí, nebude ani zápach z úst, nemusíš sa k mužovi len túliť. Budú aj francuzáky. Neboj sa, on ho má tiež. Otázka je, že kto od koho. Vec je tá, že u koho sa prejavil. On prejavy tejto pľuhy nemusí mať do smrti. Záleží na odolnosti organizmu. Hádaj, čo nosia Japonci do reštaurácii so sebou a potom stým zapíjajú obed? Vlastný moč. Takto si posilujú imunitu vlastným výlučkom. Toto ti však nekážem, ale na imunitu Ti odporúčam Echinacea purpurea- kvapky, čaj. Dostať v lekárni a v špecializovaných predajniach liečivých rastlín. Piť to rozumne!!! Na túto tému hovoríme v téme Helicobacter,čo s tým?.
Do konca života? Ta predstava ma desí umriem už len pri pomyslení na to. To manželstvo sa ti môže rozpadnúť aj kôli HP. Je hrozné keď sa ku manželovi nemôžeš ani pritúliť a nežne ho pobozkať, vzťah sa ochladí som bezradná a nikto nám nevie pomôcť a čo je smutné ani lekári
HP je viac ako manželstvo. To sa môže rozpadnúť, manžel, alebo manželka môže hocikedy odísť, ale HP tu bude s nami do konca života. Jeho liečbou len potlačíš, ale keď je oslabený organizmus, vtedy sa prejaví. Takisto je to aj s herpesom.
Sedan ja by som za to dala aj posledné peniaze len aby som sa toho hnusného bacila zbavila. Už ho v sebe neznesiem . Viac informácií mi podať vieš? Ďakujem
na zapade existuju kliniky specializovane prave tomuto problemu, najdu problem a vyriesia ho, len kto si to moze dovolit.
a tie ATB, vsak lekar by mal najprv spravit test ATB ci naozaj zaberaju na dotycneho HP in vitro, a nie hned supnut 3 druhy ATB,ktore nezaberu, lebo ten HP je rezistentny.
Tak nájde sa niekto kto pomôže?
Áno vždy som mala 3 druhy antibiotík veď bacil ktorý mám v sebe od malička ako si pamätám 28 rokov sa asi nedá vyliečiť cca za 7 dní plus doliečenie. Tebe pomohli Ethel?