Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
A este je tu ze hlieny rozpusti horuca cukrova voda so surovym zltkom. Treba skusit, neviem ci to pomoze...
mam doma taku knihu kde su ludove recepty, ja ich nejako nepouzivam ale je tu recept na zapach dychu od hlienov: "Odvar veroniky lekarskej pit 3x denne pred jedlom. Priprava: 3dl vody, 1 lyzicka veroniky, 2 minuty varit a 4 minuty vyluhovat. Pit po 1dl. Dlzka pouzivania podla potreby"
ja mam strojcek.........a zapacha mi preto z ust......ako to mam napravit???pls
to potom len stale zuvacky zujem, a ani dievcata riadne balit nemozem :-( je to otras
Mam kamosa, ktory nema problem so zapachom z ust, a pritom sa on tym ustam vobec tolko nevenuje co ja, umyje si ich raz za den a v pohode moze namna hovorit z 20 cm cely den a vobec mu nesmrdi, ni po jedle.
kdezeto ja ked si umyjem zuby 2x + nit + ustna voda tak po hodine mozem ten smrad krajat :-(
no, tento problem riesila alergologicka, ale jedine co mozem je brat antialergika, ktore problem len tlmia,ale neliecia, ja by som potreboval daco co problem vyriesi napr tu akupunkturu,alebo co.
a bol si s tymi hlienami uz u doktorky??? lebo ked ti stale stekaju tak to asi nebude v poriadku.. skus ist na otorhinolaringologiu.... a na rozpustenie hlienov jedobry cmulaci solmucol ale to sa nesmie dlhodobo uzivat...
Ja si cistim zuby rano a vecer, pouzivam drahu pastu a kefku, pouzivam nit. bral som teraz mesiac zuvacie kalcium a nepomohlo to. Ale mam pocit ze zapach pochadza z hlienov ktore mi stale stekaju do hrdla, ked vysadim mliecne vyrobky, tak sa to zlepsi? a prosim poradte mi daky liek,ktory by mi tomohol odstranit, stale stekanie hlienov, a pritom ani chory niesom.
jednoznačne navštíviť gastroenterológa a zubára.Na zápach z úst je dobré žuvanie koriandru.
Podla mna aj to je jedna z moznosti /helicobakter, vplyva na travenie, zaludou/. Treba ucinnu liecbu. Bohu zial je pre telo pomerne drasticka, ale asi jedina ucinna. A je kratkodoba. Nie zriedka je vsak ucinok docasny.
Vo vseobecnosti zuby su velmi castym zdrojom zapachu v ustach. Toto forum je o radach. Urcite si viaceri radi precitame o tom malom triku tu, v teme :D