zápach z úst...

didi

Je to ťažká téma a nevieme si navzájom poradiť ja stále čakám, že napíše niekto a ža nám to fakt všetkým pomôže. Čakám na zázrak

sedan

Hmm, a zapach mozno prave u mna pochadza z mandli, mam v nich zahniezdeneho chronickeho streptokoka(ktoreho mi ked som bol mali odstranovali laserom z povrchu v BB,ale nepomohlo to), na ktoreho mam sice imunitu,ale je mozne ze mi prave ten sposobuje,ten zapach, ked ostatny clenovia rodiny nemaju ten problem.

sedan

Hmm,tak potom treba skusit akupunkturu, alebo homeopatiu, ale nie hocikde, lebo tieto dve metody zaberaju az ked nimi lieci naozaj odbornik, no treba mat na ne aj nejaky ten cash, ktory ja zatial nemam:-( Pocul som ze homeopatia zabera na kazdeho inak, takze len si dat homeo na zapach nepomoze, clovek vraj musi absolvovat 2 hodinovy psychopohovor, so skusenym homeopatom, ktory az potom navrhne ten najlepsi liek(na zaklade profilu cloveka), len tak si kupit daky v lekarni je slabota. a zrejme je to podobne aj s akupunkturov, ze zabera az v rukach odbornika.

niky3

samko - mandle som si dal vybrat uz pred 10timi rokmi, myslel som si, ze by to mohlo byt z mandli:-) nuz ale nebolo.topiaci sa aj slamky chyta,ak ta este nieco napadne...

niky3

sedan,ja ta uplne chapem.tiez uz roky prezivam toto peklo, nechodim medzi ludi, ked sa ku mne nahodou niekto priblizi blizsie ako na pol metra,chytam paniku.v zivote som si nedal s dievcatom francuzsky bozk.zuby mam v poriadku, aj zaludok. vyskusal som uz hadam vsetko,asi je to nejaka karma:-) moje zuby a jazyk su uz zodrane od umyvania:-)

sedan

Zijem v jednej domacnosti s rodicmi a bratom vsetci jeme to iste, mama sa snazi pripravovat zdrave jedla na prirodno s kopou zeleniny. vsetci mame spolocnu zubarku, ale len ja jediny mam problem s dychom, takze samotna zmena stravy to neriesi. Ja mam ten zapach sposobeny zrejme z hlienov,ale nemam ho pol roka, ale chronicky asi 10 rokov. tak idem vyskusat tu radu s Veronikou lekarskou.

Alternativa

Helicobakter nie je ziadny votrelec u jednotlivca, mame ho vsetci. U jednotlivca sa vsak za istych okolnosti dokaze premnozit a robi zdrav. problemy. Skuste zmenit Vase stravovanie, aby ste jeho premnozenie nepodporovali. Uz to pisal Janik. Odporucam precitat, nastudovat knihu K. Tepperwein: Omladzujuce odkyslenie - harmonicky pomer kyselin a zasad, zaklad zdravia organizmu. Vynikajuco napisana kniha aj pre laikov. Tu, vo fore, je aj tema k odkysleniu organizmu.