zápach z úst...

sedan

zacal som pit caj z Veroniky lekarskej, ale zatial nebadam rozdiel, vari casom.
Este som ale rozmyslal nad jednou vecou, a to nad zadnymi zubami, tie stolicky sa velmi tazko umyvaju, hlavne vrchna cast. Pametam si ze ked som siel k zubarke,tak som si vycistil zuby najlepsie ako som vedel, a mi povedala, ze vrch stoliciek mam slabo umyty, je to aj preto ze mam tie zuby take velke a huste a z vrchu mam hlboku ryhu. Poradte mi niekto ako si mam cistit, tie zadne stolicky? pouzivam celkom drahu kefku, ale tie casti aj tak dost zle umyva, a este k tomu mam posledny zub z casti prekryty dasnom, a ked sa tam dostane jedlo,tak ide len velmi tazko odtial, a to je mozno aj jedna z pricin.

niky3

absolvoval som tri urovne detoxikacie aj s crevnymi sprchami - inak vela penazi a maly efekt - myslim crevne sprchy, ale sladkovodnu riasu som neskusal,teda skusim, dakujem

niky3

sinka - ja som tiez nad tym rozmyslal, lebo to mam fakticky od detstva...a s mojim otcom je to tak, ako to pises.som kedysi cital, ze uz ako babatko dostanes od rodicov ich bakterie pri bozkavani. ale ja nechcem, aby to bolo dedicne, toho sa fakt bojim, s tym sa asi bojovat neda

Alternativa

Niky3,
nic nezlahcujem, len som sa snazila vecne zhrnut najcastejsie priciny. V knihe E.Mindel: Vitaminova biblia sa uvadza, ze zapachajuci dych moze vyvolavat napr. nedostatok niacinu /patri do komplexu B vitaminov ako vit. B3/. Cize moznosti je vela. Co by som ja v Tvojej situacii urcite urobila: skusila by som ucinnu ale pomalu, postupnu detoxikaciu. Odporucam Ti zacat jest chlorellu pyrenoidosu /sladkovodna riasa/- obrovsky zdroj chlorofylu a komplex vitaminov, mineralov a traviacich enzymov. Drzim Ti palce.

sinka

niky3 a nie je to dedicne?lebo mojej kamaratke tiez tak zapachalo z ust,pamatam si aj na zakladke,kedy by relativne este nemalo,lebo clovek vtedy nie je az tak zaneseny..pretoze ziadnu vaznejsiu chorobu jej nezistili,a trva to stale,trapi ju to, a jedno mi hovorila, ze tak isto citit z ust aj jej otcovi. moja uvaha,ze by to mohlo byt dedicne?? ale aj tak ten problem niekde musi byt...na to sme ale neprisli :((

sedan

tu veroniku sem takto pridal Pridal:
Petqo
13/01/2007 21:24
mam doma taku knihu kde su ludove recepty, ja ich nejako nepouzivam ale je tu recept na zapach dychu od hlienov: "Odvar veroniky lekarskej pit 3x denne pred jedlom. Priprava: 3dl vody, 1 lyzicka veroniky, 2 minuty varit a 4 minuty vyluhovat. Pit po 1dl. Dlzka pouzivania podla potreby"

niky3

alternativa- fakt uz 20 rokov trpim jak kon, nezlahcuj to, nemam jedneho kazu, u zubara a dentalnej hyg.som castejsie ako ktorykolvek iny smrtelnik,vies co to stalo za premahanie prist za primarom internistom,povedat mu o tomto probleme a on mi vybavil vsetky vysetrenia, vsetko bolo negativne...mlieko, aj ked ho mam rad, uz roky nepijem, ved kto uz by chcel smrdiet, zelenina, ovocie,dopoludnia...vsetko som dodrziaval, ozaj ani maso nejem roky

sasa777

no tak ja nvm pretoze moja spoluziacka paula ma tiez tento problem ibaze jej problem je v tom ze ona si zuby neumyva..... ked sa jej pozries na zuby vyzeraju otrasbe fakt cele zlte a skarede

Alternativa

No, podla mna na univerzalnu radu cakas zbytocne, neexistuje. Treba riesit pricinu a nie dosledok, len ten dosledok mate spolocny. Zhrniem najcastejsie priciny:
1. zuby - odstranit kazy, dobra ustna hygiena /odstranit kvalifikovane zubny kamen/
2. travenie - zmena stravy /vela vlakniny, zelena zelenina, chlorofyl je na dezinfekciu dolezity/
3. zahlienenie - vyliecit zapal, vyradit zo stravy vyrazny "zahlienovace", napr. mlieko a vyrobky z neho
Mnohe ine rady sa daju najst v uvedenemu zodpovedajucich temach.