Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
su na to cmulaci pastilky STOZZON-su 12 a 24 kusove a tlmia zapach z ust,cenu neviem
Mám úplne ten istý problém ako jaaa... Je to určite z tých hlienov, už som skúšala úplne všetko- od jabĺk, jabl. ocot, jogurtov, dala som tisíce za chlorellu, acidophillus, gastroskopiu mám negat., vyš. krvi negatívne, pijem zelené čaje, skúsila som aj niekoľko mesiacov piť Lapacho... Už mi zostáva len možnosť kontaktovať nejakú liečiteľku, inak neviem, pomóóóccc
Kym budes liecit pricinu, tak zapach ako prejav stahuje napr. zutie petrzlenovej vnate. Alebo cmulanie pripravkov s chlorofylom. A bolo by dobre zvysit zelenu potravu, zeleninu. Chlorofyl je na odstranenie zapachu vyborny pomocnik.
skús betavital objednáš ho na -odkaz odstránený- budeš mať asi helikobakter pylory
to nieje z hlenov,ale z chorého žalúdka-preliečiť ho a problékm zmizne-akupunktúra