Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
prosim vas,
moze mat zapach z ust na svedomi aj pritomnost helicobaktera v zaludku?????? odpovedzte. dakujem!
napiste mi na meil, poradim vam jednoduchy trik, ktorym sa zbavite problemu velmi jednoduch, pretoze ten zapach skutocne nie je od zubov.
Sorry za neaktualnu reakciu. Az po odoslani som si vsimla datumy reakcii. Pekny den.
Este raz, mozne priciny /su uz vo viacerych temach s tymto problemom/:
1. Zuby - kaz, paradendoza
Odporucanie : zubar - oprava kazov, pravidelna dokladna ustna hygiena /odstranenie zubneho kamena, cim sa zmensi aj paradendoza/
2. Zaludok, travenie - zmenit stravu, zaradit viac ovocia, zeleniny, eliminovat mliecne vyrobky /sposobuju zahlienenie/
Chlorofyl /asi by mal byt pritomny v tu spominanych zelenych pastilkach/ ma vyrazne dezinfekcne ucinky a v sucasnosti je popularny vo svetovej vyzive. Cmulanie pastiliek s vapnikom by som nezavrhla /napr. vapnik moze trochu zmiernit paradendozu, spevnenie zubov/. Vsetko je INDIVIDUALNE.
Nevyhovuje mi hrube vyjadrenie od nicku Jana98 na ucet nicku Janik. Akupunktura je casto velmi napomocna pri rieseni mnohych zdravotnych problemov /mam odskusane/.
zelene tabletky- zbytocne vyhodene peniaze!!!
akurat dobry reklamny tah pre vsetkych zufalcov
to zuvacie kalcium ma zaujalo, prosim napis o tom viac, ze kde to zohnat, ja teraz skusam ten jablcny ocot,ale nejak nevidim zlepsenie
90% VSETKYCH ZAPACHOV Z UST JE ZO ZUBOV - PARODONTITÍDA.
a tie pastilky na ako dlho tlmia zapach,kym ich cmulas?
ak ano,tak to robia aj zuvacky