Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
a dali ti vždy 3 druhy antibiotík?
Už som sa liečila 3 krát viem aký je postup a aká je liečba. Nepomohlo to veď tu píšu aj ľudia čo sa liečili už 8 krát. Preto sa pýtam ako sa dá vyliečiť- keď opakovaný postup lekára zlyhal. . .Lekári sú podľa mňa v tomto smere úplne bezradní.
didi,precitaj si temy o Helicobakterovi,co su tu.liecit ho mozes atb a tie ti predpise lekar.a mne zobrali len krv a z tych vysledkov bolo jasne,ze ho mam a nebola som ani na hadici do zaludka.teraz mam atb. a uz ma zaludok neboli. zvlastne,ze prestal hned v 1.den...ale u mna robi vela psychika.o tom zapachu ale povedat neviem,ci sa ti strati po liecbe :(
to ti gastroenterolog zavedie do zaludka hadicu, zoberie ti cez nu vzorku zo sliznice zaludka a tak to zistia. Kopu ludi zije s HP a maju normalny dych...inak ta liecba je dost agresivna, nasadia ti dva druhy antibiotik a k tomu este tretie lieky...organizmus dostane zabrat a pritom staci aby ti po prelieceni dal pusu niekto, kto HP ma, no a mas to znovu...a HP ma kazdy druhy clovek...
To je všetko iba na chvíľu a zo zinku je mi už zle. Treba to liečiť- HP ale ako???
pre hm: tiez mi liecili helicobactera a dych sa nezlepsil. Iba pocas liecby antibiotikami bol dych zda sa ze v pohode
skus si vlozit tabletku Zinku pod dasno.To tiez na chvilu pomaha
zuzanachimicova napíš prosím ťa ten trik sem ja nemám meil ďakujem ti
prosim ta ako sa vola ta knizka?