Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zápach z úst...

didi

Už som sa liečila 3 krát viem aký je postup a aká je liečba. Nepomohlo to veď tu píšu aj ľudia čo sa liečili už 8 krát. Preto sa pýtam ako sa dá vyliečiť- keď opakovaný postup lekára zlyhal. . .Lekári sú podľa mňa v tomto smere úplne bezradní.

babenka

didi,precitaj si temy o Helicobakterovi,co su tu.liecit ho mozes atb a tie ti predpise lekar.a mne zobrali len krv a z tych vysledkov bolo jasne,ze ho mam a nebola som ani na hadici do zaludka.teraz mam atb. a uz ma zaludok neboli. zvlastne,ze prestal hned v 1.den...ale u mna robi vela psychika.o tom zapachu ale povedat neviem,ci sa ti strati po liecbe :(

niky3

to ti gastroenterolog zavedie do zaludka hadicu, zoberie ti cez nu vzorku zo sliznice zaludka a tak to zistia. Kopu ludi zije s HP a maju normalny dych...inak ta liecba je dost agresivna, nasadia ti dva druhy antibiotik a k tomu este tretie lieky...organizmus dostane zabrat a pritom staci aby ti po prelieceni dal pusu niekto, kto HP ma, no a mas to znovu...a HP ma kazdy druhy clovek...

prirodovedec

Ahoj, odporucim Vam nieco co ma ucil jeden Prof. na skole ,...hovoril ze trba zuvat petrzlenov koren , skuste . L

niki3

pre hm: tiez mi liecili helicobactera a dych sa nezlepsil. Iba pocas liecby antibiotikami bol dych zda sa ze v pohode