Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
a kedze uz nemam ani povlak na jazyku,tak problem bude niekde inde, ja by som aj tu akupunkturu vyskusal keby to take drahe nebolo.
tak caj u mna z veroniky nezabera, ani zuvacie kalcium nazabralo, a tie chili papricky vsetko vystipu a je po probleme?
ten trik na odstranenie zapachu: treba zjest aspon obden jednu cili papričku, je ich dostat kupit, stačí trochu rozhryst a zapit vodou, a este treba používat pastu zn. Meridol a striedat ju s Elmexom- obidve dostat kupit v lekarni. Dajte vediet potom ako pomohlo
Prisiel som na podstatu bieleho povlaku, je to vlastne od hlienov, teda aspon u mna. Kupil som si mukolytikum Sinupret. a staci par kvapiek na vatovu tycinku, potrel som si biely povlak na koreni jazyka, a ten bielz povlak zvodovatie, a nasladne sa da pekne mechanicky odstranit.
tak skusim ist na tu gastroskopiu, nech mi zistia ci nemam helikobactera, a zistil som este jednu vec ze biely povlak na jazyku mi zmensuje pojedanie cesnaku a cibule
sedan - len si ten jazyk nezoder.mam kamosov, ktori si umyvaju zuby tak mozno vecer pred spanim a maju dych v pohode.V tomto podla mna tvoj problem nebude.
vysetrenie na helikobaktera je komplet hradene poistovnov?
a este mam jednu taku problemovu cast, tento problem tu uz bol na fore rozoberany, ze biely povlak na jazyku, ten si dokazem uspesne odstranit mechanicky, ale len z prednej casti jazyka, poradte mi prosim ze ako odstranit aj ten zvysny povlak v miestach korena, ten moze byt tiez zdrojom zapachu. a dakujem za radu s ou mini kefkov, vyskusam
lekári- gastro
Zápach z úst väčšinou spôsobuje HP vraj by sa to malo liečiť rok a nie 7 dní troma antibiotikami. Je to bacil ktorý je v nás roky tak treba adekvátnu liečbu. Ja som sa liečila veľa krát a nepomohlo to. Nie sme tu na takej úrovni aby si s týmto problémom poradili lekári- gasto. Nakazila som sa v detstve a nakazila som už aj manžela a tri deti, neviem si rady. Keby som sa vyliečila ja budem liečiť aj manžela a deti no zatiaľ je to zbytočné lebo všetko skúšam najskôr na sebe. Stále čakám a verím, že sa raz tento problém bude dať vyliečiť aj u nás veď veda ide stále dopredu. Čo myslíte
sedan,ja som mala taku malu mini kefku,tenka dlha rucka,natocene do praveho uhla a tam len tak v priemere goralky stetiny.bola na cistenie pomedzi strojcek,ale dobre cistila prave aj zadne zuby.vyskusaj,alebo si nechaj poradit,najlespsie zubarom,nie predavacmi v drogerke,ti ponuknu vsetko.a cistit treba poriadne,minim. by sa mali 5 minut-to mam od zubarky infosku,a tiez som to niekde citala.nie len prebehnut a za minutku je hotovo! tak skus sa popytat.alebo ak mate blizko celustneho.mne najviac poradil on.ani zubarka ma tolko nepoucila,ako celustny.