zápach z úst...

sedan

no pocul som este o jednej metode detoxikacie organizmu, praktikuje sa v Japonsku ide o akesi naplaste na chodidlo s mineralmi, daju sa kupit aj na Slovensku, stoja tusim 6 ks 1500 SK alebo tak. Na noc sa nalepia a rano ze ked sa clovek zobudi tak si cele cierne spinave zanesene da dole, a po par naplastiach sa rano clovek zobudi a naplaste su nezanesene, co je dvokaz ucinnosti a presvedci to cloveka ze naozaj detoxikoval. Ale na vlastne oci som to nevidel.

babenka

niky3,vegetarian moze byt aj clovek,ktory je vsetko,okrem mäsa,tzn.vobec sa nemusi stravovat zdravo a moze mat dost zaneseny organizmus.lebo to zanasanie nie je len z masa...ale,ked pises,ze si uz absolvoval dost ocistnych kur,tak potom neviem. ako tie kury vyzerali? na com boli zalozene? to by ma zaujimalo.

niky3

babenka,nechcem ta sklamat...som vegetarian a ocistnych kur som uz preskakal...vzdy s nadsenim, lebo som dufal, ze pomozu.teraz uz kaslem na to

babenka

sedan,ja si myslim,ze aj v tom moze byt problem. podla mna je normalne mat dych bez zapachu.kazdy sme iny, aj nas organizmus ma slabost niekde inde,preto niekto pri znizenej imunite dostane streptokoka do mandli,iny hp do zaludka...to je jedno,ale zda sa mi logicke to,o com som pisala. zaujima ma to o cistote organizmu. vraj nejde o: chore-leicit,ale spinave-umyt. a to pisem o organizme, o tele! ved si vsimni,casto som citala,ze ľudsky organizmus sa stal "kontajnerom" na chemiu. v krvi nam prudi najvyssie mnozstvo chemie a podobneho odpadu,ako nikdy v historii ludstva. myslim,ze to moze byt v tom. chcela by som sa o tom dozvediet viac...citala som o detoxikacii na zaklade tabl. z rôznych firiem,ale chcela by som vyskusat prirodny sposob...ten o vyplachovani dutin-to je zaujimavy sposob,kt.som sa dozvedela pred par dnami,alebo nejaku kuru-zihlava napr. oddelenu stravu,ci by to nepomohlo-doobeda nejest,iba pit a ovocie,kt.ma vela enzimov a napomaha precistovaniu.
nemas nejake info?

sedan

hmm babenka, tak takyto nazor pocujem prvy krat, ze dach moze byt sposobeny zanesenim organizmu, tak potom by bolo vyhodne jest chlorelu,ktora detoxikuje organizmus a po case by mal problem vymiznut sam.

didi

sedan gastroenterológ sa tvári ako chumaj keď mu povieš, že liečba nebola úspešná akoby sa s tým ešte nestretol že prečo si mýslím že to už nie je vyliečené odoberie ti ďalšiu vzorku a nasadí ďalšie lieky kolotoč z ktorého niet cesta von! Majú ľudia HP ale nie asi v takom štádiu ako napr. ja silného zapáchajuceho atď...

babenka

sedan, to je problem cislo jedna vsade, kde sa len obzries. mas jedno,ci patris k tomu alebo k tomu lekarovi. malo je tych,co sa skutocne zaujimaju o fungovanie organizmu a jeho sposoby samoliecby. pripadne chcu liecit s co najmensimi skodami na peceni a imunite. ja som si preskakala tolko toho!! kazda jedna choroba bola liecena tzv. ATB naslepo. jednoducho nasadila jedny ATB, nezabrali,potom dalsie a do tretice alebo stvorice ;) mi urobila kultivaciu a potom dala ATB na ktore boli bakterie citlive. tak mam pecen v tahu,imunita nulova a chora som uz vtedy,ked niekto kychne z desiatich metrov. zmenila som lekara,a je to lepsie.ATB takmer neuzivam, hoci mam dobabrane co sa da...pecen,zaludok (tiez HP) a creva!! takze ak to budem chciet nejako poriesit,zrejme v mojom stadiu,ako mam to vsetko, budem musiet brat dalsie ATB. alebo zmenit stravu ci prejst na nejaku ucinnu detoxikaciu organizmu.
ozaj, poculi ste o tom,ze doobeda sa prirodzene organizmus ocistuje,takze by sme mali iba pit cistu vodu, niekto odporuca jest surove ovocie, alebo pit meltu,lebo je zasadita a dobra na nas prekysleny organizmus? kedysi som to tak aj robila, lenze v tomto pripade je ten "ranny dych", pripadne doobedny este vyraznejsi, pretoze sa vsetky toxiny dostavaju z tela.
dalsi typ na precistenie,s ktorym som sa stretla, je preplachovanie dutin praslickou so zazvorom. dutiny su vraj filter,ktory mame totalne zaneseny,a preto,ked sa telo nemoze samo precistovat,uklada necistoty kde sa da,a v nich su potom zivene virusy a bakterie. tie v cistom prostredi nemaju podmienky na zivot,ale v nasom znecistenom nie je problem sposobovat choroby...aj HP.
mate niekto nejake poznatky,co sa tyka toho,o com pisem? uvitam vsetky info.
vdaka.

sedan

ale napriklad, obvodny lekari, ked pride pacient s chripkou,tak mu supnu ATB bez toho aby robili nejaku kultivaciu, a pritom na virusy ATB nezaberaju. a ak aj ide o bakterialne ochorenie,tak daju ATB a ked nezaneraju tak daju ine a az potom kultivuju, a o liecbe zase poslu pacienta s chorou pecenou inde. A vsade vznika masova rezistencia. JA ked som mal 2 roky,tak som mal endokarditidu a ma vyliecili penicilinom, ktorym ma nasledne krmili dalsie 2 roky, co u mna vyvolalo poriadnu rezisteniu.

sedan

po urcitom type potravy mavam kratkodobu dolest zaludka, tuto som nemal iba ked som dlhsie pil acidofilne mlieko aspon 2 dc denne, uz som ho momentalne nepil 2 mesiace a bolesti sa mi vratili,tak na tych probiotickych kulturach daco bude

sedan

hmm, tak preco potom sa ludia na forach stazuju, ze sa im HP stale vracia v rovnakej miere za par dni. Potom je liecba neuspesna i napriek kultivacii. Docital som sa ze ludia maju HP, v malich mnozstvach vsetci,ale niektory maju osalbenu imunitu voci HP a ten sa premnozi natolko ze sposobuje problemy, lenze takisto som sa docital ze je dobre liecitelny, tak potom neviem kde je problem.