Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
Ako detoxikácia organizmu poslúži aj obyčajná masáž u maséra. Trením tela, deta svalov sa dajú toxíny do pohybu a v priebehu 1/2 hodiny odídu z tela močom von.
ja som skusal akurat tu veroniku lekarsku ale nemala efekt
sedan,aj ja som uzivala ribomunil, okrem toho kvapky echinacei a propolis,a kadeco ine,takze ani neviem,co mi pomohlo,lebo som trochu zdravsia. bezne choroby virusoveho ochorenia uz nemavam,ani anginy,s kt.som marodila aj 3x do roka po 1-1,5 mesiaca. lenze teraz zaludok,creva...asi aj z toho mnozstva ATB co som kedysi uzivala. kamaratke som povedala o tom vyplachu dutin prasllickou,a uz to zacala robit!! som z toho prekvapena,ja som odvahu nemala,a ona to ma dokonca z druhej ruky a hned sa na to dala.takze mozno to idem robit aj ja a uvidim,ci sa mi zdr.stav zlepsi. hladala som podrobnejsie info na nete, ale nemozem najst. ta pani chodi k lekarovi,co sa tym venuje,az do prahy. meno si presne nepamatam...nejaky šima alebo podobne. chcem to zistit.venuje sa aj irisdiagnostike.
ja som mal tiez slabu imunitu, 2 krat do roky chory a tak, ale odkedy uzivam Ribomunil,tento problem nemam, leba lahke 1 dnove nachladenie. Ribomunil je na lekarsky predspis, ale je perfektny a nejde o ziadnu synteticku chemikaliu,ale o lyzat bakterii ktore najcastejsie sposobuju nachladenie. odporucam
ja si myslim,ze oni mozno maju problem niekde inde...kazdy je iny,takže ty mas mozno slabsi zaludok...možno mas k tomu sklony rodovo,preto mas tento problem. oni mozu mat chore pluca,klby alebo pečen. ja len tak uvazujem,a som rada kazdemu nazoru. lebo mam tiez problemy s crevami a zaludkom...a celkovo imunita v tahu,takze rozmyslam o vsetkom. vsak ked tabletky nezaberaju...:((( nieco musi existovat.
babenka - nechcem, aby si spochybnovala to, ze sa zdravo stravujem, ved si precitaj celu diskusiu.viem, ze chces poradit,ale sama nevies ako
babenka - Jenifer Harperova Detoxikacia -kniha, podla ktorej som sa riadil.alebo rozne ocistne kury, ved ich je neurekom,pisal som aj o crevnych sprchach
babenka - myslis, ze vsetci ti vonavi ludia robia take drasticke veci????skus sa nad ty zamysliet, ja chapem, ze topiaci sa aj slamky chyta, ale kamosi jedia maso 7krat do tyzdna, ziadna zelenina, ziadne ovocie,dych v poriadku
sedan,to je zaujimave. ja myslim,ze ked sa telo doobeda ocistuje,tak mozno na zaciatok staci nejest,vela pit,pocula som,ze vylucovat skodliviny pomaha tepla alebo predom prevarena voda. pit cele doobedie.vraj na seba viaze to,co koluje v tele. ale mame aj toxiny-usadeniny, a tie zacnu odchadzat,po dlhsom case. a samozrejme,ako pises,ci najjednoduchsie potraviny,najlepsie aspon v prirodnom stave,nespracovane priemyselne. takze ryza ako ryza,zemiaky ako zemiaky,nie čipsy...hm, je to tažke. ale vyskusam doobedne nejedenie a aspon 70% surovej zeleniny a ovocia. skusila by som aj to ocistovanie dutin praslickou....ale akosi sa mi do toho nechce. liat si cajik do nosa...takmer ako do mozgu!! brrr.
Pocul som o tom ze dnes sa da na cloveku najst zhruba 500 telu cudzich chemikalii ktore sa do nas dostavaju hlavne z potravy. Mozno by bolo dobre jest biopotraviny ako Adela Banasova, ale to je zrejme dost drahy spas.