Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
a co je to kardamom?
ahojte vsetci, ethel spominala v inej teme, ze pila zazvorovy caj a zuvala kardamom....skuste
samko, uz som dve posunula na tuto stranu. traviace problemy,nafukovanie, a druhe zaludocne problemy-helicobakter..
Asi ma budeš musieť trochu nasmerovať, lebo tie témy mi niekam unikli z obrazovky. Sú niekde na strane 5.
samko, vdaka za radu. my tu máme nablizku termal.kupalisko,ale nezvyknem tam chodit. dobra rada nad zlato. a s tym pitím, to nebola rada mne, lebo ja som do tejto temy isla iba poradit. inak doma som na traveni alebo helicobakt. ale ked uz o tom,pijem vela a jazyk je niekedy biely. chcem skusit ten preplach dutin prasllickou,len nemam este odvahu a praslicku. pijem moc.lebo mam v oblicke kamienok
Babenka, tu niekde som aj čítal, ako ti niekto radil o bielom povlaku na jazyku. Ten sa môže tvoriť, aj keď je človek dehydrovaný. Vtedy je aj moč tmavý. Treba piť toľko tekutín, aby bol bledý a nie ako pivo a tmavší. Vtedy je zle. Papapá.
Ahoj Babenka, konečne som sa dostal k PC. Na chrbticu je dobré aj plávanie, najlepšie v minerálnej vode- teda mám na
mysli liečivá voda v kúpeloch alebo t.z.v. termálne kúpaliská, alebo morská voda. Neviem, ako si na tom finančne a pod. u nás v SR je jedno kúpalisko, ktoré má zloženie vody ako morská voda z mŕtveho mora, nedočítal som sa nikde ako je tento prameň prepojený s mrtvym morom, ale je to tak. Toto kúpalisko, je celoročne používané a je v Podhájskej a je to európsky unikát. Tu by som ti odporúčal aj tie masáže, lebo maséri sú na každom dobrom bazéne. Je tam trochu drahšie vstupné, ale čo už. Poznám ľudí, ktorí si ho chvália./mám na mysli tú Podhájsku/. Taktiež je perfektné na nervy, nakoľko morská voda obsahuje veľa magnézia, vápnika, draslíka, a vlastne všetky potrebné minerály na nervy, kosti a pod. Taktiež je treba sa aj opaľovať, lebo vitamín D môžeš užívať koľko chceš, môžeš sa ním aj predávkovať, ale pokiaľ na teba nedopadá slnečné žiarenie, telo ho nedokáže aktivovať. Slniť sa však treba rozumne. Prepáč, že píšem až dnes, ale to vieš, nie vždy sa do stanem k PC. Papapá.
niekto vam tu pise o dutinach...to by potvrdzovalo tu teoriu,co som pocula,o vyplachovani dutin.
dr.h, preco vyliecit dutiny? napis o tom viac, ako to spolu suvisi? niekomu nemusi zatekat nikde nic,len ma chore dutiny a je to z toho?
vyliec si dutiny a zapach ustane...
to je zaujimave...pocula som kedysi,ze vsetky choroby vychadzaju z chrbtice.najskor si ma clovek dat do poriadku chrbticu,potom uvidi,ako sa mu zlepsi zdr.stav. a teda,zrejme aj ja mam problem...nikdy som nemala,vzdy mi kazdy chvalil aj drzanie tela,aj chrbticu rovnu...ale teraz mi trpne akoby koza alebo svaly na jednej polke chrbta. citim to asi 2.tyzden. v lete mavam brigady,a tam zatazujem prave len jednu stranu chrbta...stale som otocena na jednu stranu. vraj,ked je svalstvo pevne,tak ani taka jednostranna zataz nevadi,ale ak je necvicene,neposilnovane a nie pevne,tak sa chrbat dokaze rychlo vykrivit. nevies,samko,niekde na nete,ci su nejake cviky na posilnenie? alebo pomoze plavanie,ci nieco konktretne?
vdaka.