Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
Vieš, keď sú stavce vyskočené, nie je dobre ich dávať nasilu späť. Preto sa musí najskôr svalstvo masážou uvolniť, lebo one je vtedy pripuchnuté a stavce potom znovu ťahá na miesto, ktoré má akoby v pamäti. Preto po masáži, keď ti stavce napravia, svalstvo je uvoľnené, ale ten pôvodný opuch tam má dozvuky-kým ustúpi- a preto stavec si môže ten sval akoby potiahnuť, alebo vytlačiť späť na zlé miesto. Svaly sa ukludnia až za niekoľko hodín. Mne sa stalo, že som išiel od maséra, ktorý mi napravil chrbticu, sadol som prudko do auta a bol som tam, kde aj pred tým. Ba či vieš, že spazmy, vyskočená platnička, prievan majú nepriaznivý účinok na trávanie, žalúdok, nervy, bolesti hlavy, tŕpnutie končatín, závraty, zmena TK a pod?
stavce? prečo by mohli vyskocit? to je to svalstvo tak uvolnene? ale drzat by malo,nie?
dobre,poinformujem sa.mna by tak mohol momentalne schladit sneh a vietor!
vdaka za ceny...no,budem musiet setrit.kamarati to ale asi nemozu robit-myslim si,ze by ten dotycny by mal poznat ako a co masirovat.asi aspon kurz by mal mat,nie? alebo myslis,ze staci len od chrbtice von?
Obyčajná masáž stála cca 140 Sk, ale to bolo dávnejšie. Nedávno som sa spojil u nás v jednom salóne, tu masírujú zrakovo postihnutí /možno si ich videla v televízii/ tam stojí masáž cca 180 Sk za 30 minút. Títo na úkor zraku majú perfektný hmat a dokážu nájsť a rozmasírovať aj tú najmenšiu spazmu. Čo sa týka, či to bude masér, alebo masérka, to máš jedno. V najhoršom môže byť kamarát, alebo kamrátka, len si musí uvedomiť, čo vlastne tou dlaňou, alebo prstami hľadá a že to musí masírovať od chrbtice smerom von. Dobré je masírovať aj plecia a krk. Dobré sú aj t.z.v. reflexné masáže, ale tie sú veľmi drahé. Komplet, to je reflexné body, plus normálne vymasírovanie /kvôli vylúčeniu močom/ stojí od 500 do 600 korún. Preto ti hovorím, že tá obyčajná polhodinová masáž stačí. Ale potom pozor, aby ťa po ceste domov neschladiť dážď, alebo vietor. Dobre sa obleč. Doma sa uvoľni, ľahni si spať na rovnú posteľ a v ten deň žiadne smiešne pohyby. Vieš čo myslím. Lebo potom by ti mohli vyskočiť stavce.
vďaka samko. presne uz tyzden rozmyslam o masazi,ale len preto,lebo mi zacina akoby trpnut lava polovica chrbta-svaly. tak,ako ked ti strpne noha. ale neviem,ci tu mame nejaku maserku(zenu) a kolko to moze stat. tu cenu tak orientacne,prosim ta.kolko zaplatim a za co? co vsetko by som mala mat?asi celkovu masaz,ze? lebo som este nikdy nebola(brat ma kurz,2x ma masiroval,ale zije daleko) vdaka za cenne info.
Musíš niečím začať. Keď máš napríklad z prievanu zápal na chrbáte, /býva to väčšinou od stavca von/, hromadí sa zápal v celom tele a napríklad mandle majú za úlohu biť na poplach, teda dať do pohybu imunitný systém. Preto si to odnesú zapálené uzliny. Pri tetoxikácii, teda aj masážach treba piť viac tekutín, aby sa tvoril moč, ktorý vyvedie tento odpad z tela von. Masáže sa odporúčajú hlavne tým, čo majú sedavý spôsob života, kancelárie, vodiči, ale aj tí ktorí môžu dostať obyčajný prievan. Choď na masáž a uvidíš, ako ti po nej bude. Možno dostaneš aj zimnicu. To je znamenie, že sa odpady dali do pohybu. Vtedy treba piť tekutiny. Papapá.
ale este su tie usadene toxiny a odpady...napr cisty alebo vyrastky,aj o tom som citala,ze to je vlasnte obaleny obsah "odpadu a toxinov" celej tej chemie ci uz biol.odpad alebo ten umely-chemicky. napr.hnis v mandliach,dutinach,atd. na to treba cas.aj to "odide" pravidelnymi masazami???
...aha,sorry za otazku. uz vidim,je to obycajna masaz...prehliadla som.
samko,vdaka za upresnenie.a ty to tak praktizujes,ked o tom pises? ma to naozaj citelny ucinok? kazdy maser to vie? ide o obycajnu masaz,alebo specialna? moze to absolvovat aj clovek,ktory ma momentalne slabsiu pecen alebo oblicky? nezatazi ich to este viac?..ten naval toxinov?
Ahoj Babenka. Jedná sa o obyčajnú masáž napríklad chrbáta, môžu byť aj nohy. Vieš sama, to si uviedla ty a máš pravdu, že telo je skladisku odpadu, teda aj svaly. Keď ťa bolí chrbát, vytvoria sa tam zápaly, t.z.v. spazmy a to sú práve ony. Pokiaľ s tým nič nerobíš, zatuhnú a zostanú v tele a vypúšťajú do tela jedy. Keď ich masér rozmasíruje, dá ich do pohybu, ako ako vieš, krv ide cez dva filtre. Pečeň a obličky. Preto sa uvádza, že cca za 1/2 hodiny toxíny opúšťajú telo s močom von. Masérovi však treba chodiť pravideľne. Papapá.
samko,v priebehu pol hodiny sa odtoxinuje telo? to sa mi zda velmi rychle.je to naozaj ucinne?lebo ja si myslim,ze ked sa toxiny ukladali do tela roky, tak asi sa bude ocistovat ovela dlhsie ako len pol hodky. mozno odidu tie rozptylene,ktore koluju..napr.v krvi,ale co usadeniny? napr v klboch,peceni,rôzne vyrastky,usadeniny v cievach...to je ovela dlhodobejsi proces,nie?
a tu masaž ovlada kazdy maser?musim nejakeho specialneho?