zápach z úst...

RNG

Na margo bieleho povlaku na jazyku-to je plesnova kultura. Objavi sa ked uzitocne bakterie, ktore udrzuju plesne v sachu su vynicene antibiotikami.
Pomoc je jednoducha -zobrat probiotika. a pit/jest kvasene produkty so zivymi bakterialnymi kulturami(jedna sa o uzitocne bakterie mliecneho kvasenia nie hociake, tj o laktobacily hlavne) na kolonizaciu ust

RNG

Seriozne, halitoza =zapach z ust moze byt sposobeny bud bakterialnou/kvasnou cinnostou v ustach(zvysky jedla popripade krvacajuce dasna), alebo zo zaludka.
Maskovat sa to da mentolovymi cukrikmi, lepsie zutim petrzlenovej vnate, ktora ma aj antibakterialne vlastnosti, xylitolovymi cukrikmi ci zuvackou, ktora doslova odhakne bakterie a stimuluje tvorenie cistiacich slin, alebo ist za pricinami tvrdo;zlepsenim hygieny ust castejsim cistenim a antibakterialnymi vyplachmi.
najjednoduchsie prirodzene antibakterialne vyplachy su strieborna voda, zriedeny peroxid vodika(lyzica 3% peroxidu do pol pohara vody)alebo ludove zvany horkac-citricidal /alebo vyrobok z neho pod menom GSE, 4/8kvapiek do pol pohara vody ,drzat v ustach aspon 2 minuty.
Vsetky tieto prostriedky sa daju aj prehltnut, cim vynicia bakterie aj v zaludku.
Tym sa nemozu pochvalit komercne antibakterialne zmesi na vyplachovanie ust, tie obsahuju pre nas skodlive chemikalie.

yogy

"Zhuuubyyy ti smdrrrdiii jak zo ZUMMPYYY, z mocooveeeho mechuura jak z feekaaala, a z ritiiii jak z kanalaaaa"... :-D :-D xD

niky3

caute smradosi :-)
davno tu nikto nenapisal prispevok, nemate nejake nove typy???Hadam ste vsetci zrazu nezacali vonat ako kvetinky :-))))). U mna ziaden pokrok :-(

leila13

Máte určite diagnostikované, že ide o zápach zo žalúdka? Môže sa jednať aj o problémy v ústach. Ak ste si istý, najlepšie bude ak vyhľadáte gastroenterológa.

sedan

vcera a som pozeral sitcom step by step, to bol smiech pomedzi slzy, ked tam bola scenka: Santa malemu decku, za to ze si bol zly dostanes akurat pytel sobych hovien. a dieta na to, ale tie budu ucite lepsie vonat ako tvoj dych :-)(

sedan

v Bratislave je lekaren kde ho urcite maju. vola sa zelena lekaren a maju tam vsetky caje,tam som si kupil aj Veroniku lekarsku.

niky3

to je nieco ako skorica.?ethel by nam to lepsie vysvetlila, len by sa tu mohla objavit.Lebo som v lekarniach zhanal zazvorovy caj a nemaju nikde