Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
bleee...tak to som konecne zistila co su to tie malicke hrudky :(
caute ludia, zly dych mozu mat na svedomi tonsilolity/mandlove kamene,tonsilove kamene/, ktore sa vytvaraju v mandlovych kryptach..tu sa zachytavaju kusky jedla,odumrete bunky z tkaniv a na tom si krasne ziju bakterie a potom z toho vznikaju spominane tonsilolity a mozu velmi "pekne" pokazit dych..na slovenskych www som nenasla ziadne info o tonsilovych kamienkoch, za to na zahranicnych strankach je ich celkom dost..zadajte si do google "tonsilloliths" a vyhodi vam kopec odkazov na www. tak studujme!
Pohar(cup) je v USA 200 cc,
lyzica(tablespoon) 15cc,
lyzicka(teasppon) 5 cc
=(oficialne miery)
Rng - prosim ta, skus to spresnit, kolko je to pohar vody? - co sa do nej pridava ten peroxid.Dakujem
stozzon - teda vyhodis vela prachov za nic - to su tie tahace penazi z penazeniek nestastnikov, ktorym smrdi z ust :-(
Zo zelenych pomaha aj spirulina napr.
Dakedy sa aj na prekrytie cesnaku odporúčalo požuť petržlenovú vňať, či žihľavu. Pomáha chlorofyl v zelenej zelenine. Známa má podobný problém a skúsila zelené riasy, pomohli a na veľa vecí. Skús čítať na www.chlorella.sk vraj to tam našla, že je to prírodný dezodorant. Nevylučuj ani tráviaci trakt, ale ani ústa.
Nezabudnime na probiotika. Tie dodavaju telu plno protilatok proti plesniam(povlaku na jazyku je lepsie permanentne odstranit nez kazdodenne oskrabavat)
A co to Therabreath??? Vyskusal to uz niekto????
Alebo pastilky Stozzon????
Biely jazyk treba riadne rano vycistit zubnou kefkou a na dobry dych by som odporucala caj zo Salvie lekarskej alebo z Rumanceka.