zápach z úst...

agina

Alebo si kupte v lekarni pastilky Stozzon, tie su na zapach z ust. Inak velmi dobry a osvedceny je Australian tea tree oil, nakvapes 4 kvapky do pohara a parkrat povyplachujes usta a hrdlo.Vyborna vec.Dostanes kupit v lekarni, stoji cca 180,-

niky3

je to voda zmiesana s peroxidom, ale rNG ti to popise lepsie. Keby si hladal v temach, tak najdes o tom vela popisaneho, aj zlozenie koloidnej vody. ja som sa toho raz napi,mne bolo tak zle...RNG,mohlo mi byt z toho zle, rano nalacno som to kloktal, cosi so pri tom vypil, tak mi bolo na grc

niky3

jomo - ked uz spominas okolie..tebe niekto z tvojho okolia o tvojom probleme povedal??Ja mam dozivotnu traumu, ked som bol menit zubara a bral som si od neho kartu, pozrel som sa do nej a tam v kolonke ustna hygiena- bolo napisane -nevyhovujuca. takze som to mal cierne na bielom

niky3

Rng on to myslel, ze si cisti 10 minut zuby aj s dent.nitou aj s malinkymi kefockami. Skutocne to trva tolko, kym tie male kefky popchas do medzier, na kazdu medzizubnu medzeru pomaly ina velkost kefocky ...no je to hotove umenie, takze jasne, ze si nedrhne kefkou zuby 10 minut :-)Ja si este aj tie malike kefky namacam do zubnej pasty, takze celkovo ta ustna hygiena mi trva asi 6-8 min. No a efekt??? Neviem povedat. Uz zo zvyku sa k nikomu radsej nepriblizim blizszie ako na meter, ked sa ta hranica prelomi, uplne chytam paniku, pomyly sa nedokazem sustredit na to, co mi dotycny hovori, no horor

ssssil

1 minúta je podľa mňa málo, veď to ani nezačneš čistiť,ale 10 min je zas veľa, minimálne 3-5 minút stačí, ja to tak praktizujem :-) pekný deň

RNG

10 minutm cistit zuby, ved si dasna rozoderies do krvi!. Ked ti neustale krvacaju, samozrejme ze sa ti krv rozklada a zapacha ti z ust.
1 minuta cistit staci!. A radsej si vyplachuj usta par krat denne koloidnou striebornou vodou, 1 lyzicka, drz v ustach co najdlhsie, mozes to aj prehltnut, aspon ti to aj v zaludku vytlcie bakterie.

jomo

Caute vsetci zufalci a chvilkovi nadsenci. :) Cital som si prispevky spatne a tiez ma trapia uz par rokov podobne problemy so zapachom ust. Specialne zdravim sedana, nikyho a didi a drzim palce nech najdu to co hladaju. Dovolim si pridat vlastne skusenosti a opis "diagnozy". Od malicka mam velmo kazive zuby a sice uz nejaku dobu su podla zubara ok, ja ten pocit nemam a stale viac mi citit z ust. Skusal som gastroentologiu bez nalezu helicobaktera, dokonca po pol roku znova a dobrovolne. Tiez krcne, kde mi zistili streptokoka na mandliach, ktoreho liecili penicilinom. Mam zacinajucu paradentidu a zuby si cistim medzizubnou kefkou, nitou a minimalne 10 minut 3 krat denne. Bol som aj u liecitelky, ktora mi upravila stravu s vysokym obsahom vlaknin a hodne som aj schudol (nie ze by som chcel), no jej zaver je ze uz mi z ust nepachne co teda ani ja a ni moje okolie nepotvrdzuju. Som trosku zufaly, ale este to s pomocou znamych a rodiny zvladam. Podobny problem maju aj moji rodicia no neuvedomuju si to. Budem rad ked si tu s niekym vymenim skusenosti alebo napady ako minimalne stlmit to co nas trapi. Vyse mesiaca som tiez denno denne zuval petrzlenovu vnat, skusal probiotika a tiez pripravky z rady therabreath no nic mi vyraznejsie nepomohlo. Zaroven mam uz asi 3/4 roka permanentne zapalene kutiky ust na ktore uzivam vsetko mozne a chvilkovo zabera no potom som spat kde som bol. V ustach mam vyprahnuto a nechutne sucho. Budem vdacny za kazdu radu alebo postreh. Majte sa fajn!