MOJA DIETA

Príspevok v téme: MOJA DIETA
janka

ahojte. volam sa janka, mam 19rokov, a som na exchange pobyte v USA. Za presne 60 dni idem domov.. Tu v USA(8mesiacov)som pribrala 13kilo:(( strasne mi je z toho smutno, ale co narobim, teraz to musim schudnut. Rozhodla som sa ze sem budem kazdy pisat co jem. Budem rada ak mi aj poradite niake tipy lebo musim tych 13kil schudnuut:(( inak neviem co, viete ani nohavice nezapnem, strie sa mi spravili, proste hrozne! tak od zajtra IDEM NATO!! drzte palce.

xyz

ja som doteraz vzdy ked som dietovala jedla len trikrat denne ale teraz jem patkrat... to jest ranajky celozrnny chlieb dva ks, sunka maslo.. diesiata banan,alebo jablko, obed zeleninovy salat, olovrant niekedy nemam ak hej tak banan a veceram okolo 5 a to si dam tiez salat alebo dva ks celozrnneho chleba s tuniakovou natierkou napr. a potom uz nejdem a pijdem vela vody niekedy aj tri litre...

otazka

xyz,tak zistis coho je vela a coho zasa malo a mozes tak urobit zmeny v jedalnicku.Napr.po dnesku viem,ze som mala na obed vela zeleniny [okolo 650g] a poobede ovocie [jablko a hrozno a 1 z toho som si mohla odpustit]
Skus si 2 ci 3 dni zapisat a uvidis

otazka

ahojte,
davno som tu nebola,ale lepsie,lebo som sa nemala cim pochvalit.
od nedele som vsak nastolila prisny rezim [+ priatel sa vratil z dovolenky] a hoci je dnes len pondelok,tak zatial sa drzim.
Vsetko si zapisujem a davam velky pozor a hlavne nasla som dalsie velmi dobre forum,kde sa mozem vyrozpravat a ti ludia ma tam podrzia.
Janka drzim palce,Kimka super vysledky,dufam,ze aj ja v nedelu budem mat min.rovnake :-)

kimka

Ahojte. Tak ja som sa cely tyzden poctivo drzala a vysledok je -1,5 kg a z pasa aj bokov - 2-3 cm dole. Takze pokracujem...

janka

viem ze to znie divne, ze si to ani nezasluzim, ale dneska SI DAM VSTEKO NACO LEN BUDEM MAT CHUT! a nebudem si to ani vycitat ani nic, lebo od zajtra je novy den, a moja dieta spali vsetko ! a ze tych 16dni ked pridem domov budem s5 na mojej povodnejvahe!!

janka

ahojte baby, tento vikend som jedla strasne vela, aj cely tyzden, hroooza. :( ZAjtra ale idem zas na tvrdo, ziadne ''excuses'' !! drzte palce.. :)

kimka

Vcera som zase vydrzala. Dala som si na obed dusene sampiony so smotanou a vecer dusenu zeleninku. Dnes si kupim na trhu karfiol a len tak si ho uvarim.