MOJA DIETA

Príspevok v téme: MOJA DIETA
janka

ahojte. volam sa janka, mam 19rokov, a som na exchange pobyte v USA. Za presne 60 dni idem domov.. Tu v USA(8mesiacov)som pribrala 13kilo:(( strasne mi je z toho smutno, ale co narobim, teraz to musim schudnut. Rozhodla som sa ze sem budem kazdy pisat co jem. Budem rada ak mi aj poradite niake tipy lebo musim tych 13kil schudnuut:(( inak neviem co, viete ani nohavice nezapnem, strie sa mi spravili, proste hrozne! tak od zajtra IDEM NATO!! drzte palce.

otazka

xyz,ty mas teda pohybu,mozem ti len zavidiet :-) tu teraz skaredo,stale prsi,tak byciklovanie odpada,ale snazim sa aspon chodit,ale to ma inspiruje,aby som si hned ako dopisem,trochu zacvicila :-)

Debisa,je to malo,tak sa nemas cim chvalit

xyz

otazka - ja doma cvicim pol hodku a bicyklujem doma na stacionarnom pol hodku a ked je pekne idem na bicykel von na hodinu aj pol .. teraz konecne lepsie pocasie...

otazka

Janka,ja som mala [a stale mam problem] ako ty,ze vydrzim par dni a potom som zasa na zaciatku.Ale objavila som jedno forum a tam som sa ''zverejnila'' a to ma nuti pokracovat a nevzdat sa. A hlavne ti ludia tam na teba reaguju a ukazuju cestu. Ak teda chces pozri, -odkaz odstránený- je to fajn uz len pre inspiraciu.

xyz,nechodim do posilky ani nejako zamerne necvicim,len sem tam.Celkovo mam vela pohybu,takmer kazdy den byciklujem 1hod,vela chodim peso denne min.2hod,niektore dni aj 4hod.a v dome mame schody,tak ich niekedy zamerne vybehnem viac krat.
Ja byvam s malymi detmi,tak je to o to narocnejsie,lebo sladkosti je tu kopa a preto sa musim velmi snazit.Ale tym,ze jem kazde 3hod.tak sa to da...:-)
Janka a dalsie drzte sa

janka

ahojte, tak dneska som mala jogurt na ranajky, jogurt na desitu a na lunch kuracie so spenatom, take zo south nbeach ci lean ci ake je to znacka. takze jogurt ma 60kcal. a to jedlo 180.. takze dokopy zatial 300kcal.. zatial sa drziiim, snad nzhresiim dneska a pekne zacnem lebo uz mi neostava vela dni na dietuu.. papa

xyz

vsak aj ja mam doma pod nosom vzdy nieco dobre napr. svagrina poslala domov kolace, ale ani som sa ich nedotkla aj tu v robote mame dalsie ale som ich obisla...otazka a ty cvicis doma alebo chodis do posilky?

janka

caute baby, som rada ze sa drzite, ja stale neviem prinutit, HROZNEE! ked stale tu mame daco mnam jest. vzdy si poviem ze odzajtra, neviem preco mi to nejde!! :(( drzte sa aspon vy!

otazka

aj ja som zacala 4-5x denne,pricom som ubrala z ovocia.
inak jem takmer ako ty napr.ranajky,len na obed mam nielen zeleninu ale aj dake masko ci sacharidy [alebo dokopy] a do 18h mam posledne jedlo.Ale rozmyslam to posunut,lebo chodim neskoro spat.
Kazdopadne dufam,ze mi to tymto sposobom pojde a aj ked sa uplne nezbavim chuti na sladke,aspon ich zmiernim