MOJA DIETA

Príspevok v téme: MOJA DIETA
janka

ahojte. volam sa janka, mam 19rokov, a som na exchange pobyte v USA. Za presne 60 dni idem domov.. Tu v USA(8mesiacov)som pribrala 13kilo:(( strasne mi je z toho smutno, ale co narobim, teraz to musim schudnut. Rozhodla som sa ze sem budem kazdy pisat co jem. Budem rada ak mi aj poradite niake tipy lebo musim tych 13kil schudnuut:(( inak neviem co, viete ani nohavice nezapnem, strie sa mi spravili, proste hrozne! tak od zajtra IDEM NATO!! drzte palce.

hmm....

white, no obavam sa ze to nie je az taky dobry napad... totiz treba si uvedomit, ze cukry sa zacinaju stiepit uz v ustach... a dalsia vec ... pozor na to, je to navykove !... niekde som tu citala prispevky od kocky, ktora ma ten problem, ze sa toho nevie zbavit... uz sa nevie normalne najest, lebo vsetko vypluva... ale zeby tym nejako chudla, tak to nie..

white

otazka mas pravdu zase niesme anorekticky aby sme nic nejedli:D jasne papajme ako pri chudnuti.a nemyslim ze je to pohrdanie jedlom.je to to iste akokeby si to prehltla jednoducho si predstav ze to nieje v kosi ale v tvojom brusku:Dakurat ze to v tvojom brusku nieje a to je natom to dobre :D

otazka

White,ja to tak obcas robim,aj ked sem tam nieco ''ujdem''dole krkom,je to lepsie.Len mi to pripadne velmi zle,lebo vlastne pohrdam jedlom,ale lepsie ako ked to mam vyvraciat...

white

ahojte kocky mam dobry napad a mozno aj riesenie niektorych problemov:D dajte si hocico naco mate chut aj kilo cokolady ale NEPREHLTAJTE! proste to podrzte v ustach a sup do kosa s tym:D nemam namysli vyvraciat ale vyplut! mna to zatial drzi ja som strasne maskrtna ale zaroven chcem shcudnut a preto si kludne dam aj kolacik ale vyplujem ho a mam dobry pocit :):):)))

otazka

ahoj Janka a dalsie dievcence,tak ja som to uz dnes pokaslala.vzdy sa zobudim s myslienkov tak dnes to zvladnem idem do toho,ale ked vidim jedlo,som ako diva....
musime mat hrozne roztiahnuty zaludok.
kedze som to dnes uz dokafrala,nebudem jest,max.tak este daku surovu zeleninu.nastastie este idem byciklovat a potom viem,ze ma caka hodinova prechadzka.
tak sa drzte a Janka mysli na svoj ciel,aby si sa nemusela doma ''cervenat'',ked ta vychvalia ako dobre vyzeras...

otazka

ahoj Janka a dalsie dievcence,tak ja som to uz dnes pokaslala.vzdy sa zobudim s myslienkov tak dnes to zvladnem idem do toho,ale ked vidim jedlo,som ako diva....
musime mat hrozne roztiahnuty zaludok.
kedze som to dnes uz dokafrala,nebudem jest,max.tak este daku surovu zeleninu.nastastie este idem byciklovat a potom viem,ze ma caka hodinova prechadzka.
tak sa drzte a Janka mysli na svoj ciel,aby si sa nemusela doma ''cervenat'',ked ta vychvalia ako dobre vyzeras...

xyz

ahojte mam dobre recepty na zeleninove salaty s ktorymi som schudla spolu s bicyklovanim dve hodiny denne, 4 dni v tyzdni po dve hodiny ked bolo pekne vonku :) za mesiac som zhodila 10 kg :)