MOJA DIETA

Príspevok v téme: MOJA DIETA
janka

ahojte. volam sa janka, mam 19rokov, a som na exchange pobyte v USA. Za presne 60 dni idem domov.. Tu v USA(8mesiacov)som pribrala 13kilo:(( strasne mi je z toho smutno, ale co narobim, teraz to musim schudnut. Rozhodla som sa ze sem budem kazdy pisat co jem. Budem rada ak mi aj poradite niake tipy lebo musim tych 13kil schudnuut:(( inak neviem co, viete ani nohavice nezapnem, strie sa mi spravili, proste hrozne! tak od zajtra IDEM NATO!! drzte palce.

kimka

Janka nic si z toho nerob, v nasledujucich dnoch to urcite vsetko napravis.
Ja som si dala vcera dusenu kukuricu a trosku polievky. Dnes na ranajky mandarinka a na obed mam urobeny zeleninovy salat.
otazka a tebe sa ako podarilo dodrzat vecerny naplanovany jedalnicek?

janka

caute, ani nebudem pisat moj jedalnicek:(( vobec sa mi nedari, mam dostat a predtym vzdy starsne vela jem, proste na vsetko mam chut a som hladna kazdych 5minut:(( nech uz to mam za sebou nech pokracujem uspesne ako pred tymto vikendom.. fnuk. akoze nie ze by som dneska jedla nezdravo ale strasne vela, mala som aj chicken Quesadilla v Qdobe, potom 2jogurty, strasne vela cerealii, par nachos.. jaj najviac som na seba nahnevana.. :( preco sa mi tak nedari? teda viem preco ale ma to sere, mno. Viem ze takymto sposobom neschudnem a uz mam len neviem kolko dni, a ten prvy tyzden mi to islo, neviem ako vaha ale zacala som sa hned citit lepsie. je mi luto ze som vas sklamala, ti co mi drzite palce, ale ja sa posnazim to napravit.. oukej?

a jasne otazka, pis sem! :P dufam ze sa nam obidvom podaari schudnut.

kimka

Ja som sice mala dnes este na obed cestoviny, lebo ich bolo treba dopapat :-), al dnes na veceru si dam dusenu kukuricu z konzervy. A na zajtra si budem robit ten kapustovy salat.

otazka

ahoj Kimka,tak dufam,ze na to dnesne predsavzatia vydrzia :-)
do obeda som mala len ovocie [1slivka,2hrusky,3jablka] a na obed dusenu zeleninu [0,5kg mrkvy,malu cibulku] a konkzervu hrasku.na veceru chcem len rajcinu a uhorku. A zapijat to vsetko vodou a cajom

otazka

ahoj Jani,aj ja som v zahranici v UK 6mes.a co mesiac to kilo.Kolko sa ti uz podarilo schudnut za tych 5-6dni?
ja uz mam problem sa vmestit do rifli a nechcem kupovat vacsie,preto aj ja zacinam. Videla som tu vela diet,ale rozhodla som sa ist na ''zivu'' stravu,tj.len ovocie,zelenina a salaty,sem tam mozno daka bielkovina.Mam skusenosti ze 2tyzdnov sa obycajne ''upravim'',tak uz ich len vydrzat.
Drzim palce

ps.mozem sem do tvojej temy prispiet mojim snazenim sa?

janka

Ahojte. nemala som moc cas tento vikend, a aj som hresila. fnuk. ale tak co uz no. aj to trebasem tam! :D takze piatok som mala 2jablka, cerealie s jogurtom a potom este raz cerealie. mnam. haha. sobota velice zle, jedla som 3donats :D a muffin a vafle a cokoladu. mala som daku divnu naladu a chut na sladke, ale nehnevam sa na seba nai nic,, a okrem toho som to spalila celodennym nakupovanim! :D a dneska som mala cerealie na ranaky, vstala som az okolo 2 a potom az veceru to bola taka polievka s fazulou, zeleninou a cestovinami.. dala som si len maly tanier. a nejedla som k tomu bagetu any syr! :)) takze sa citim FAJN! :P