Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

asitak

bozky ako francuzaky leteli na druhom ci tretom rande...na polnoc na silvestra a spali sme spolu po 3 tyzdnoch cca

jantal

prva pusa bola v prvy vecer s jeho strany a bol to najkrajsie okamih na co ked si spomeniem tak som v 7 neby az ma zamrazi...sex asi po 3 stretku a teraz sme spolu uz vyse pol roka

Optimista_dozaista

s exacom sme sa pobozkali na druhom rande a on to vobec nevedel. fuuuj, keby nebol moj prvy a vedela by som, ze to nie je ono, tak sa mu asi zasmejem. hnus nad hnus, bez kuska sexappealu, len taky pleskot. jaka som bola blba, ze som na nom daco videla. jaaaj. nudaaa aj v posteli.
moj terajsi je taky kus, ze som myslela, ze zabudnem na vychovu a zakony a znasilnim ho z voleja. perfektne lips. po tyzdni, co som ho spoznala, som ich musela okostovat. nastastie som sa drzala na uzde a prvy sex sa udial po ...eeehm..po piatich mesiacoch. aj to asi preto, ze nebyvame v tom istom meste,ale 90 km od seba, takze sme sa tak casto nemohli vidiet. zalubena som donho strasne a zanedlho oslavime nase druhe vyrocie,co sme sa dali dokopy. Poprve zalezi od vela veci. A nikde nie je napisane, ze holka ma zakazane iniciovat to.

mami2

Ja som sa s mojím prvým priateľom bozkávala až po niekoľkých mesiacoch, dovtedy sme sa len držali za ruky a milovali sme sa prvý krát po vyše dvoch rokoch chodenia! Vtedy sme mali už 18. Tiež sme boli začiatočníci obaja:-) Vydržalo nám to pekných niekoľko rokov ale dopadlo to hrozne! S druhým priateľom sme sa bozkávali hneď na prvom rande a milovali sme sa asi po troch mesiacoch(ale to kvôli tomu, že ma operovali) ináč by k tomu možno došlo aj skôr:-))) O ďalší mesiac sme zahlásili svadbu! Nebola som tehotná!!
Len som sa k tomu postavila trochu ináč než prvý raz a jednoducho som to riskla a náhodou to vyšlo! Bolo to prirýchle? Treba ísť vlastným tempom, ktoré vyhovuje obom. Keby sa priateľka sťažovala a nepáčilo by sa jej to zistil by si to určite dosť rýchlo dafdasf....!!

cody

prvy bozk bol hned v prvy den ako sme zacali spolu chodit ..a sex po mesiaci ..pocuj ten blok v sebe prekonaj ..vies o ake pekne veci sa pripravujes?

njbhv

Ja sa volam Jakub a mam 22 rokov moja priatelka ma o 6 rokov mnej. Neviem ci j to prave vhodna priatelka pre mna. Milujem ju ale bojim sa ze to nebude mat dlhe trvanie. Ale na druhej strane mam kamarata co ma skoro 50 a ma 18 rocnu priatelku a miluju sa cosi nez 2 roky..Je to normalne???

janka

ahojte no ja som mala aj mam partnera uz vyse roka. pobozkali sme sa prvy raz po 11 mesiacoch chodenia. A dobre citate. Niesme ani jeden vyznavac nejakeho nabozenstva ani nesme za to ze sex ma nastat az po svdbe :o) Jednoducho to islo takto. Cele tie mesiace chodenia sme sa len rozpravali, obijmali, sem tam mi dal bozk na celo, na ruku alebo na nostek. Ale skutocny bozk na pery padol az odomna po 10 mesiacoch na rozlucku ked siel na tyzden do zahranicia. Potom mi dal on ked sa vratil a po 11 mesiacoch sme sa vasnivo bozkavali uz u neho doma Co bolo pre oboch krasne. Viac nez krasne. Uz planujeme aj spolocnu buducnost a dufam ze skoro dojte aj k sexu :o))