po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

nelly15

prve bozkavanie sa nepamatam ale so sexom som začala dosť skoro (14) a potom som si dala pauzu a to prave porve bolo s inym chalanom po 3 rokoch ale chodili sme spolu asi tak 5 mesiacov

=)

No tak...ja si myslim ze na tom nieje nic zle!!:)
Obaja sa lubime,obaja to chceme..ano som primlada ale tak skusit to musim aj tak niekedy!..TAK PRECO NIE TERAZ!?!
Ja niesom jedina!

alzbee

No ja mam 20 a uznavam, ze tiez mi v puberte riadne sibalo. Myslela som si, aka som uz strasne dospela, ked som dostala obciansky:D...a tiez ma hnevalo, ked si starsi o mne mysleli, ze som decko:-P...ale clovek postupne nato pride sam, ze ti starsi mali pravdu...tiez patrim teraz medzi tych, ktori pozeraju na dnesnu mladez pohorsene:D...ale na druhej strane ich vzdy aj trochu chapem, ked si spomeniem na to moje spravnie:D

_Marek

no tak to mas pravdu.to som si teda vsimol.ale aj tak ma stale zarazi spravanie dnesnych nastorcnych.a to nie som taky stary.mam 23.mam polrocnu dceru tak preto sa uz asi nad tymito vecami zamyslam uplne inac.keby bola tato 14 rocna baba moja dcera si by som zosalel keby sa tak spravala.

alzbee

_Marek: Plne zdielam tvoj nazor, ale tu na tomto fore je to zvycajne tak, ze niekto sa spyta na nazor, ked sa mu tie nazory nepacia, tak sa tu zacne so vsetkymi hadat a nakoniec ten clovek aj tak napise, ze nestarajte sa do mna:D...takze ja za to radsej kazdemu napisem, ze je to vasa vec:D...

_Marek

ako ja fakt zasnem co tu citam niekedy. 14 rocne deti sexuju 15 rocne sa tu tesia na babatko.to ak keby bolo zivotny ciel v 15 otehotniet.dieta nie je babika.ale poniektori si to asi myslia.pobavim sa odlozim?asi tazko no.no ja uz fakt nechapem.niekedy pozeram ako debil na toto tu.stale viac som presvedceny otom ze vychovu deti si treba dost dost dobre premysliet.

alzbee

Si este pod zakonom (teda neviem, ci posunuli vekovu hranicu alebo nie), takze keby sa nato doslo, tak vlastne tvoj priatel moze mat aj z toho problemy...ale ved vasa vec:)

_Marek

no normalne to je ze to chces ale tak takto skoro?ved nemas co stratit.si myslim ze si nato primlada.fakt primlada.ved si este dieta.