po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

alzbee

To je pekne, ale myslim si, ze to, ze si zabezpecena, mas karieru, dom, milujucu rodinu vobec nesuvisi s tym, ze kedy si prisla o panenstvo:))...tak isto uspesna moze byt v buducnosti aj nejaka odblanena 13ka...

Ela-Hela

Precitala som si par prispevkov a som zdesena...asi zijem na inej planete. Nepripadam si stara (33), ale co tu citam, tak asi ano. Ja som prvykrat sa milovala so svojim nastavajucim manzelom, ked som mala 30. Bolo to aj prvykrat v mojom zivote a nemyslim si, ze mi nieco utieklo. Teraz mam krasnu rodinu a dieta a som stastna, mam karieru, rodinu, dom, dieta, som zabezpecena. A nemyslim si, ze keby som mala sex v 15 r. tak som dnes dalej. Zivot skutocne nie je len o tom. Som hrda a manzel na mna tiez, ze som bola panna, ked ma spoznal. Dnes sa to uz zrejme nenosi...

uiaefawt

noo takze uz to vie a je ozaj rad..:) a tiez bol panic do 20tky(ma 21). ja si este pekne pockam,hoci uz teraz viem,ze on bude moj 1.
...dakujem vam.

ellyy

ja som bola panna do svojich 22 rokov:-))) a vobec to nelutujem je smiesne ked sa dievca za to hanbi!!! a v mojom pripade to bolo tak ze chalan s ktorym som zacala chodit si to neskutocne cenil, ze som este ´´cista´´:-), pretoze pred tym zo ziadnou takou nechodil a ani nepoznal holku co by bola iba jeho:-)) je to tak muzi chcu aby oni boli pre zenu prvy a zeny chcu aby pre muza boli poslednou partnerkou ktoru mali:-)neviem ci chapete:-D:-D muz chce pannu, lebo chce aby patrila iba jemu...zena nechce panica chce skuseneho muza ale chce aby ona bola jeho poslednou:-)))

leilaaa

moja zlata zalubena 19-ka...ja som bola panna skoro do 23 a moj priatel to vedel samozrejme-od zaciatku som budovala nas vztah na pravde a dovere-po 2 tyzdnoch,ako sme sa dali "oficialne" dokopy sme stravili spolocnu noc u mna na intraku-bez milovania,jednoducho som mu povedala,ze este sa na to necitim,chuda,videla som na nom,ako po mne tuzi,ale netlacil na mna,v horucej chvilke,medzi boskami a objimanim sa ma spytal ci som si to nerozmyslela,ale ked videl moj pohlad,tak pochopil aj bez slov-a stravila som nadhernu noc,plnu bzkov a objati a... bez milovania-som mu strasne vdacna,ze sa vtedy tak zachoval a pochopil ma a pockal....a aj sa doskal :o)-len o par mesiacov neskor-tolko moja nadherna skusenost

amarilla

A ty sa akoze hanbis za to, ze si panna? To fakt kam spejeme, ked sa uz 19-tky za toto hanbia :-/. Ved ked sa to ten chalan dozvie, bude iba rad. Ak si mysli, ze si skusena, mozno ho to zarazi, ale raz-dva sa spamata a nevymenil by to za nic.
On ma inac kolko rokov?
Ja ti verim, ze teraz klipkas so zalubenymi ocami :), ale aj tak pockaj este nejaky cas. dotiahne este aspon ten mesiac :-P. Laska-nelaska, este k tomu panna, no nedaj si to takto (najma ked ho poznas 2 tyzdne...dufam, ze si ho poznala aj predtym, iba ste spolu nechodili)

uiaefawt

tak ja potrebujem radu..s priatelom sa poznam 2.tyzden - sme spolu intenzivne kazdy den. prvy bozk po tyzdni presne. kedze sme spolu na intraku,kazdu noc spime spolu(ale myslim iba spanok-sex este nebol).Ja uz teraz viem,ze ho chcem,ale sexu sa obavam,pretoze hoci mam 19-som panna-a on to nevie. toto je ozaj vynimocny vztah,lebo hoci vsetko ide prirychlo,zaroven akoby to bolo prirodzene,pretoze sa mi zda,ze sa pozname uz roky. myslim,ze keby som nebola panna,tak by som fakt necakala..teraz neviem,ci mu to povedat alebo neviem no. kto nieco podobne zazil,alebo hocikto so zmysluplnou radou-prosim odpiste. vdaka

niquschka

prva pusa bola hned na prvej rande(ak sa to tak da vobec nazvat, ja som si ani nemyslela ze to bolo rande len diskoteka s priatelmi).. poznacil sa pod to alkohol.. dost velke mnozstvo... a kto by tomu veril dali sme sa dokopy... teraz sme spolu uz 4mesiace a trosku sme opustili tempo(myslim tym ze sme este nemali sex)

hajdes

prva pusa-1 stretnutie-to sme spolu nechodili este,"vlepil"mi ju ani neviem ako :D....prve milovanie po pol roku,ako sme sa spoznali a 3 mesiace,ako sme spolu zacali chodit-mala som skoro 23-nelutujem :o) a po dvoch rokoch svojho prveho stale milujem