mne to ide troška pomalšie som hamblivy typ. a prvy krat som sa s mojou priatelkou bozkaval asi tak po 3 mesiacoch. a sex som snou este nemal sme spolu6 mesiacov. neviem či som čudák alebo čo ale nejaky blok v hlave mam alebo čo neviem ale je nam fajn..
po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex
S mojou laskou som 4 mesiace!!Pripadam si ze som s nim uz cely zivot velmi dobre si rozumieme,chapame sa,pomahale,vychadzame spolu...:)
On ma o 3 mesiace 17 ja mam 14!
Uz asi 2 tyzdne planujeme sex:)
Viem,je to priskoro lenze obaja to chceme,tesime sa na to!xD(SAMOZREJME SME SA O TOM ROZPRAVALI!)
Sex je dost vazna vec,lenze ak si chcete obaja ja nevidim v tom problem:)
iked trosku strachu mam..:) ale prejde ma to!
Je to normalne ze,ked som taka mlada a uz chcem SEX???:D:D
My sme s priatelom takmer 6 mesiacov,ale este sme sex nemali....nie som este pripravena,aj ked prilezitosti bolo vela....podla mna,sex po 1,2,3,4 stretku nie je ktovie co.....zalezi vsak asi od typu ludi...ak si chcu len uzit,nech si uzivaju...je to kazdeho osobna volba
mam 15 sanci bolo uz v 12 aj stale je a bozkavanie ? kto ide v piatok do mesta alebo v sobotu tak neodide naprazdno :D
Archanjel gabriel, co si o sebe myslis. Baby, ktore si uzivaju su stetky, ale ked to robi chalan tak je to este frajer a vsetci ho obdivuju.Baby maju take iste pravo na casty sex a striedanie partnerov ako chalani. Nehovorim, ze je to spravny zivotny styl, je to kazdeho volba, ale baby by mali byt posudzovane rovnako ako chlapci. Pre mna stetka rovna sa dievca, ktore s niekym spi pre peniaze. Tak nemaj predpotopne nazory!!!
prvy krat sme sa pobozkali, ked sme zacali spolu chodit. poznali sme sa uz takmer rok a proste raz to tak prislo. vedeli sme, ze je to nieco viac ako kamaratstvo a priatelstvo, pobozkali sme sa a vedeli sme ako to dalej bude pokracovat :) prvy sex sme mali po mesiaci. strasne som sa bala a povedal, ze on na mna nebude tlacit, len raz som mala pocit, ze ano a ked som mu to povedala, prestal aj s najmensimi naznakmi a po case som si povedala, ze predsa nezalezi natom, ako dlho sme spolu. Velakrat mi dokazal, ze ma miluje tak preco nie. ved milovanie patri k vztahom...povedala som mu, ze som pripravena a niekedy to mozeme skusit. bolo to asi najkrajsi okamih v zivote...vsade kopa sviecok a na posteli lupienky ruzi :) aaaa nadhera krasna spomienka na prvy raz :) takze naozaj je dolezite ist vlastnym tempom a neriadit sa inymi :)
no napriklad my sme sa bozkavali na prvom rande a spali spolu po troch dnoch a az po tom ako sme sa spolu vyspali,sme zacali spolu chodit...nikdy predtym som to tak s nikym nespravila,ale unho som to citila..sme spolu tri roky a ceme sa v lete vziat...a nikdy som nelutovala to ,ako sa to zacalo...ti co tu hovoria o stetkach nevedia o com vravia..je to fakt kazdeho vec
Je to kazdeho osobna vec. Mozno si dvaja hned tak dobre sadnu, ze netreba cakat a ked su spolu este doteraz tak to asi o niecom svedci. Netreba hned odvrhovat do skupiny stetky...to je uz moc.
Osobne ale suhlasim s archanjelom...mne to pride moc skoro po 1.,2.,...stretku. Ja si musim byt ista ze mu zato naozaj stojim, ze to neni len nejaky ulet. Ale nikoho neodsudzujem!
Nehram sa na mudreho, naozaj sa mylis. to co som pisal, je fakt a nic ine.
Ale mas pravdu, je to ich vec, ale na tejto veci by trebalo menit. Neviem ako ty (ci si dievca a ci nie), ale ja by som babu, ktora sa vyspala so s nejakym chalanom po tyzdni, ci dvoch ani nechcel. Sorry, ale babu, ktoru sa da tak lahko presukat??? Je to hnus, kde maju mravy. A nie som nabozensky zalozeni ani nic. Ale kazdy normalny chalan by chcel normalnu babu, ani taku, co roztiahne nohy hocikomu, ano, hocikomu. Lebo po tyzdni, dvoch, ci troch, toho cloveka este riadne ani nepoznas. Naozaj by nezaskodilo vydrzat aspon 2 mesiace.
archanjel gabriel:urazaj tak sam seba a ... ak ma niekto sex aj po 1 tyz.je to iba jeho vec a to ze maju poctive baby viac problemy na gyn. tak to spolu nedavaj dokopy s tym nijako nesuvisi tak prestan sa hrat na mudreho a neurazaj!!!!!stetka tu nieje ani jedna baba!
Jake stetky sem chodia. Ze sex na 2, 3, 4 rande, preboha. Fuj, hanba vam. Ale ironia je ta, ze mozno taka spravna baba bude mat problem za problemom z hladiska gynekologie, a taka stetka nic. Ale casom sa to prejavi. Ale je mi na grc z lacnych bab.