Ahoj, poradi mi niekto ako posilnit imunitu? Mam neustale inginy, zapalene hrdlo a mimo tychto obdobi sa citim strasne psychicky aj fyzicky vycerpany.takze moja imunita je takmer ziadna.Pomozete?
Posilnenie imunity
ahojte,
hlavne, imunitu poškodzujú aj lieky, hocičo chemické, čiže v žiadnom prípade to neriešte žiadnymi liekmi!!!
moja rada: jedzte BIO GOJI - dá sa kúpiť v bio obchodoch, a je to najzdravšie ovocie na zemi, stačí malá hrsť - asi 20 - 30 sušených plodov goji denne..
ďalej niekoľko pohárov zeleného čaju denne, ale najlepšie sypaného, jednu dávku si môžete zaliať aj dvakrát..
ďalšie také čisto prírodné lieky sú tá spomínaná hliva ustricová a aloe vera.. ale verte mi, že chémiou nič nevyriešite, nedávajte do seba zbytočne ďalšie voľné radikály, keď už ich je aj tak moc všade okolo nás!!!
Mne sa imunita zlepšila odkedy užívam (cca pol roka) vitamín C cca 2-4 gramy denne. Keď sa cítim, že na mňa "niečo ide", zvýšim dávky až na
hranicu črevnej tolerancie. Tieto dávky však nie sú vhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi a vážnom deficite G6PD. Pijem veľa tekutín.
K tomu občas zinok, vápnik, horčík.
Imunitu podporuje aj vitamín D, a aby som ho mal dostatok, opatrne prestávam používať opaľovacie krémy. Na jednorázové zvýšenie imunity, keď treba, používam megadávku vitamínu D.
ahojte mozem Vam poradit, ako bojovat s imunitou mam s tym aj ja problemy ale poznam jednu zenu na SR ktora ako jedina vie v tomto smere pomoct takze receptura je šumive tablety FRIZZ stoja 10ks cca 8€ ale su na posilnenie imunity.
Na imunitu je dobry pripravok "Defender" z kvalitného červeného vína, cesnaku, medu a aloe vera..Odporúčam
ahoj,ja pouzivam koloidne striebro, staci kloktat v ustach a po zapale a zapachu v ustnej dutine ani stopy a zaroven zvysuje imunitu. pa pa
Zizala, niekto sa nudil a cital vsetky temy : )
Na imunitu mi lekárka doporučila Imunoglukán, no je dost drahý 60 tabl. 500sk.
Ahoojtee :) Kedze som mala velmi slabu imunitu a uz ju mam v pohode rozhodla som sa vam napisat. Hlavne nepchajte do seba lieky uz len koli sebe.. da sa bojovat aj inak a ucinnejsie ako si myslite... v prvom rade mi pomohla hliva ustricova(huba), ktora sa da kupit normalne v lekarni a po uzivani 3 mesiacov viditelny rozdiel.... no a este jedna taka vecicka... Bylinkam sa nevyrovna nic! su cajiky na imunitu tak skuste vyskusat :)
Ludkovia,prosim vas pomozte mi dat si do poriadku imunitu.Prekonala som 2chripky zapal priedusiek a teraz som kazdy mesiac 2krat chora.Trva to uz od marca.Uz som pobrala tolko liekov na imunitu od imunologickya nic nezabera.Kupila som si uz aj hlivu ustricovu.Aj teraz mam chripku a teploty
Aaaa Janko tu pisal v roku 2006 tak teraz trosku nechapacky preco mu odpisujete teraz...