ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
a kedy si to zistila, ze si v tom...jak sa ti to stalo
katastrofa, hovori sa, ze kazda senzacia trva 3 dni. A celkom to aj plati :) Urcite to pre nich bol sok, nechaj ich to "rozdychat". Jeden moj kamos sa tiez "musel" zenit, bo priatelka bola tehotna - jeho mama bola tyzden na liekoch :-D A teraz by vnucika najradsej zjedla od lasky a je strasne hrda stara mama. O starom otcovi ani nehovorim. Mas to teraz tazke, to ano...ale vydrz to, zvladnes to (tomu mozes kludne verit), a pre teba aj pre malinke bude lepsie, ked to aspon skusis brat s nadhladom - je to tazke, ale nie nemozne. Rodicov teraz neries, ani sa asi moc nesnaz, oni sa vyriesia sami. Venuj sa sebe a babatku (a skole trochu ;)), uz to nebude dlho, a malinke sa ti narodi, a to je momentalne najdolezitejsie. Drz sa, myslim na teba :)
Ahojte, tak ja som to uz doma povedala, povedala som to najprv mame a ona to povedala otcovi. Otec sa so mnou odvtedy vobec nerozprava a mama najprv na mna kricala, potom mi strelila facku a tiez sa so mnou odvtedy nerozprava..vobec mi nedali sancu vysvetlit to, ja viem ze tam velmi neni co vysvetlovat,ale tak aspon nieco k tomu povedat..ked som sa raz snazila tak otec mi povedal nech mu zmiznem z oci a nech som ticho,lebo poletim z domu..joj to je vsetko este horsie ako bolo,ja to nezvladnem
ako sa tu píše Holky moje krásne mala by byť na to vhodnejšia doba ale nemali by to zistiť sami to je to najhoršie čo sa môže stať.... a bojujte o Svoje Bábätko .
Katostrofa držím Ti palce nech to všetko dobre dopadne. Máš to ťažké a obdivujem Ťa ako to zvládaš....
Napíšte na www.janci.hostujem.sk
Pekný dník a veľa šťastia....
no uz si nieco povedala doma????? ci este stale strajk kvoli skole?
ahoj katastrofa, tak ja mam tiez jeden pribeh ja som otehotnela minuleho roku a teraz mam 4 mesacneho chlapceka. a poviem ti bola to velka sranda. teda keby mi nebolo prvych 6 mesiacov zle.ja som za cele tehotenstvo pribrala 5 kil a po eprporode mam menej ako predty. brusko som vobec nemala a ani nikto okrem rodicov svokrovcov a par znamych o tom netusil normalne sme s manzelom chodievali na vecere a tak a zrazu sme a sa objavili s kociarom. kazdy sa smial ze sme ho adoptovali. xi. inak mam 24.. a velmi ti drzim palce. a ten idiot raz zisti o co prisiel lebo neni nic krajsie ako ked sa na teba tvoje babo usmeje. PS a porodu sa neboj, to budes riesit v danej chvili a prejde to ako voda a budes mat krasne babo
No to asi ťažko... ja som určite jedna z tých, ktorá by spávala so ženáčom ... neviem asi niekto použil môj nick... ale tak normálna osoba to isto nebola...
podla mna ťa rodičia pochopia, a podporia, ked ich prejde ten šok... ked ho chceš, tak o neho bojuj. veľa štastia obi2:-)
A moisha sak to si ty co si prispievala ze spis zo zenatym a zabavate sa na jeho manzelke sliepocke ked si s nim v posteli a ona mu vola, ak si dobre pamatam a to si pamatam taketo k..... tak co tu ty hras na city! FUj...
som zvedava ako to dopadne - nedopust aby na to prisli samy - vzhladom na narastajuce brusko - lebo to by bol este vacsí sok, drzim palce