som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...

Príspevok v téme: som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
katastrofa

ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...

lolita22

drzim ti palce, obdivujem ta ze si dieta nechas, si velka hrdinka:) fandim ti nech sa ti dari v zivote. A nikdy nezufaj, ked nejde o zivot nejde o nic. A nikto pokial vidim nezomiera.

tina

Ahojte potrebovala by som pradit...vyspala som sa s jednym chalanom nemali sme ochranu a neberiem antiku a meskaju mi kramy treti tyzden robila som si test po 10 dni bol negativny lenze kramy este stale nemam...mozem byt tehotna?

moisha

Moja... ako som si tak čítala tvoj príbeh, tak som veľmi zosmutnela... chodím s priateľom rok a pol a nie som si istá, či by sa nezachoval podobne, hoci tvrdí, že nie, ale človek nikdy nevie. Ja by som sa isto rozhodla rovnako ako ty a čím ďalej tým viac sa mi potvrdzuje, že chlapi sú svine! Najhoršie je, že ja svojmu maximálne neverím. Nedokážem dôverovať žiadnemu chlapovi, keď vidím čo sa deje... hlavne z vlastných skúseností. Držím ti katastrofka palce a jasné, že rodičia budú zúriť, ale ich to po čase prejde a nakoniec budú radi, uvidíš:) viem, že kebyže sa stalo niečo také mne, tak otca by porazilo a mama by z toho mala taktiež asi nerváky, ale keď vidím ako sa teší zo svojej malej krstnej dcéry a nakupuje jej neustále oblečenie a hračky, tak viem, že by moje dieťatko milovala a ocino tiež. Tak ja verím, že tvoji rodičia sú taktiež správni, čo isto sú a bude dobre! Veľa šťastia a daj vedieť čo a ako a aj po narodení maličkého :)

mademoiselle

katastrofa, to moze byt preto, lebo babo citi,aka si nervozna, nechcem ta strasit, ale stres robi malickemu velmi zle, mala by si byt v klude, ked si sa rozhodla ze babo si nechas (co ja som proti interrupciam), tak teda ber ohlad hlavne na neho, ked si nervozna, tak chod za nimi, hoc aj teraz a povedz im to, mas to tazke, alenevystavuj babatko dalsiemu stresu. Myslim, ze by stacilo, keby si prisla za mamkou, zdvihla tricko a zbadala by brusko. Podla mna by nebola schopna povedat jedno nahnevane slovo. Urcite sa budu nakoniec tesit, uvidis. Al ehlavne netrap svoje malicke dlhsie stresom, lebo nie je to pre neho dobre a mozes o neho takymto sposobom aj prist a to predsa nechces. Musis byt v klude.

katastrofa

mademoiselle..je mi jasne ze prvorade bude babo, ja som si to vsetko zvazila a vidis ako som sa rozhodla..chcem ho aj keby som mala zahodit svoj predchadzajuci zivot..a jasne rozumiem ako si to myslela, snad mas pravdu..a este raz dakujem..jasne dam vediet, len si nie som ista ci to dnes zvladnem..citim sa tak cudne..akokeby som mala nejake tlaky v bruchu, ale to asi bude tou nervozitou

mademoiselle

no vies moja, v podstate co si si navarila, to si aj zjes, ale to tak, ze ked budes mat malicke, uz nebudes hocikedy moct ist von na disko, na kavicku a podobne, na prvom mieste bude tvoje malicke, takze v tomto maju rodicia pravdu, ale nevyzera to az tak zle nie? (ja by som babo brala hned:-)) Ale urcite ta pri tom tvojom jedeni budu krmit a ked nic ine, apson ti daju podbradnik. Dufam, ze si tieto moje metafory pochopila. Ale chod si ich pekne usadit a s pravdou von. Napis ako si dopadla, ale verime vsetci ze dobre a drzime palceky

katastrofa

martin..vies on bol vzdy velmi ziarlivy,niekedy sa objavili aj nejaky napadnici ale to bolo vsetko..nikdy som s nikym nic nemala..ale to je teraz uz jedno, asi som sa fakt zamilovala do debila..ale ta co mozes cakat od 16-rocnej zaby?..teraz uz budem mat skoro o 3 roky viac, ale stale si pripadam taka naivna..asi fakt maju rodicia pravdu, ze co si si navarila to si aj zjes..je tolko dobrych a splahlivych chlapov a ja som si akurat takeho vybrala..a to som si myslela ze kedze bol o 10 rokov starsi ako ja, ze uz bude mat rozum, tak som sa ocividne mylila

mademoiselle

jaj, moja, to mas strasne tazke, neviem si predstavit byt an toto vsetko sama. Takze vies co aj by som urobila? Nie sa pred nim ponizovat, to nie je ponizujuce. Ja nie som pravnik,ani nic take, ale kludne mu mozes oznamit, ze testy otcovstva ho neminu. JA by som mu to splechla do tvare. Potom mu zacne cukat, lebo ked bude vidiet, ze to myslis vazne, tak uz bude vediet, ze to je jeho, bez pochybnosti. Ale nevadi, rozhodne by som si testy dala urobit, uz len koli tomu, aby salel, ze ma dieta. Raz ho to urcite zacne trapit, neboj sa, a potom to uz tebe bude jedno. NO podla mna to musi ist, ze aj ked nechce, bude to musiet podstupit. A moja toto nie je ponizovanie, ale toto by som mu ja neadrovala, bola by to moja mala pomsta za to, co urbil. Ale obdivujem ta,ako to takto v tvojom veku zvladas, ze si nedala babatko prec, fakt super. Ale uz len povedat doma. Snad to vsetko dobre dopadne. A ten curacik, najradsej yb som ho nakopala niekam, nic ine si nezasluzi.

martin242

Vieš čo tak to už je drzosť, to už nemá ani toľko cti, aby si uznal, že je jeho? To Ťa má akože za nejakú štetku?
To sa takýmto spôsobom zbavil takmer 30 ročný chlap zodpovednosti?
Je toto vôbec možné...

katastrofa

mademoiselle,martin..vies on poprel ze je to jeho..proste ked som mu to povedala tak sme sa strasne pohadali..najprv chcel aby som sla na interupciu a potom zacal hovorit ze to mozno ani nie je jeho a teraz v poslednej dobe si uz je isty ze nie je jeho..ja viem ze sa to po narodeni da lahko zistit z DNA ale nemienim sa pred nim ponizovat..a naozaj je jeho, nikdy som s nikym inym okrem neho nespala